Arjan Smallegoor

Mooie schoenen die je niet overal zomaar terug ziet. Verschillende stijlen ook en snelle levering en retour afhandeling.

Heb je verbeterpunten of tips?
Misschien wel een lastige, maar ik heb wel vaker schoenen terug moeten sturen omdat ze in de breedte te krap zijn. Misschien kunnen jullie kunnen jullie dit op 1 of andere manier vermelden? Hi-tecs kan ik blind bestellen, maar bijv Mercers die zijn te krap.
Merrell Moab Speed 2 Vent 2K SE

New Balance

Patricia Boonekamp

Asics
Heb je verbeterpunten of tips?
Niet weer 1 schoen verwijderen als ik er verdomme 2 maten bestel heb jaren moeten wachten nu kan er weer 1 terug en dan weer jaren wachten op een halve maat groter en fijn SUPERBEDANKT!!!!!

Antwoord BijSMAAK

Hi Patricia, Wat vervelend dat één van de twee bestelde maten niet is verzonden. Onze excuses hiervoor! Helaas is er bij je bestelling een systeemfout opgetreden, waardoor de schoen uiteindelijk niet meer op voorraad bleek te zijn en we deze niet meer konden leveren. We begrijpen heel goed dat dit extra frustrerend is wanneer je juist twee maten hebt besteld om te kunnen vergelijken. Naar aanleiding van je mail hebben we je daarom een gratis retourlabel toegestuurd, zodat je de schoen die te klein is kosteloos aan ons kunt retourneren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback. Groet, Team BijSMAAK

Tj Timmermans

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Weet niet of ik dat wel zou doen.

Heb je verbeterpunten of tips?
Verbeter jullie communicatie omtrent retourneren. Nergens is een telefoonnummer of een adres te vinden. De schoenen zijn te klein en ik wil graag met jullie in contact komen inzake de retourzending.

Antwoord BijSMAAK

Hi TJ, Bedankt voor je bericht! Via onze website kun je onder het kopje Retouren eenvoudig je retour aanmelden via ons retourportaal. Ook vind je op de pakbon bij je bestelling een QR-code. Deze kun je scannen om direct je retour aan te melden. Mocht het nog niet gelukt zijn, dan vind je hieronder alsnog de link naar ons retourportaal. Hopelijk lukt het zo! Mocht je nog vragen hebben, helpen we je natuurlijk graag verder. Groet, Team BijSMAAK

Leon Flikkenschild

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Nu niet puur ivm DPD en gebrek aan andere bezorg leverancier. Zou zelf om die reden ook niet meer bij jullie bestellen.

Hitec
Heb je verbeterpunten of tips?
Aub geen DPD al bezorgleverancier. Echt altijd drama.

Antwoord BijSMAAK

Hi Leon, Bedankt voor je feedback! Vervelend om te horen dat de bezorging met DPD niet naar wens is verlopen. Bij een volgende bestelling kun je bij ons ook kiezen voor DHL als bezorgdienst. Hopelijk verloopt de bezorging daarmee een stuk beter! Groet, Team BijSMAAK

Jeroen van Keulen

Fijne website, vernieuwend.

Karhu Fulcrum

Henk-Jan Wolff

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Contact met je klanten opnemen als ze er om vragen.

Heb je verbeterpunten of tips?
Ja afspraken nakomen nadat je zegt dat er binnen 10 dagen contact opneemt om je geld of schoenen terug wil.
Karuh

Antwoord BijSMAAK

Hi Henk-Jan, Bedankt voor je feedback! We hadden je inderdaad per mail laten weten dat de store credit was verwerkt. Toen je later bij ons in de winkel langskwam, bleek helaas dat er een fout in het e-mailadres stond, waardoor de store credit niet goed was verwerkt. Gelukkig ben je bij ons langsgekomen en hebben we het alsnog samen kunnen oplossen! Veel plezier met je nieuwe Mizuno's! 🙌 Groet, Team BijSMAAK

Niet voor een giftcard

Snelheid van communiceren
Giftcard

Wim Visscher

SterSterSterSterLege ster

Diversiteit aan sneakers, erg goed!

Heb je verbeterpunten of tips?
Communicatie: werk met een telefoonnummer of zorg dat je via de chat binnen het uur reageert. Reageren op einde van de dag is gewoon te traag, niet van deze tijd.

Niet.

Heb je verbeterpunten of tips?
Ik wilde een grotere maat bij de eerste aankoop maar die was niet beschikbaar. Geen gratis omruiling schijnbaar dus maar een betaalde retour van 11 euro!!! Mail over gestuurd. Geen reactie ontvangen. Van een ander type dan maar een grotere maat besteld. Ook nog net te klein. Ook weer geen grotere maat en dus weer betaald retour moeten sturen. Ik ga hier dus niet bestellen.
Karhu fusion 2.0 en daarna XT

Bart van Duin

Goed en uniek assortiment, snelle levering

Nee, zoals altijd vlekkeloos
Karhu superfulcrum grijs/roze

Niek Bent

Alles prima!

Hi techs

BijSMAAK verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BijSMAAK heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,9/10
  • checkEerste review geschreven op 10 oktober 2026

BijSMAAK

Wij zijn al jaren op een missie om jouw sneakergame on point te houden. Unieke collecties, de hardste content en een obsessie voor muziek en evenementen vloeien samen om jou te inspireren en te adviseren. Independent sneaker boutique sinds 2007. Unieke selectie van merken als New Balance, Karhu, Asics, Mizuno, Mercer, Hi-Tec, Saucony en meer. Bezoek ook onze winkel in Nijmegen.

Bloemerstraat 70

Patricia Boonekamp

Asics

Tj Timmermans

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Weet niet of ik dat wel zou doen.

Leon Flikkenschild

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Hitec
Heb je verbeterpunten of tips?
Aub geen DPD al bezorgleverancier. Echt altijd drama.

Jeroen van Keulen

Fijne website, vernieuwend.

Karhu Fulcrum

Henk-Jan Wolff

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Contact met je klanten opnemen als ze er om vragen.

Karuh

Niet voor een giftcard

Snelheid van communiceren
Giftcard

Wim Visscher

SterSterSterSterLege ster

Diversiteit aan sneakers, erg goed!

Niet.

Karhu fusion 2.0 en daarna XT