Reviews

9.6 / 10
273 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Ik ben tevreden over de toelichting en onderbouwing van de begroting
9/10
Ik ben tevreden over het gevoel dat de uitvaartbegeleider mij gaf
9.6/10
Ik ben tevreden over de invulling van de afscheidsdienst
9.8/10
Ik ben tevreden hoe de uitvaartbegeleider inspeelde op onze wensen en omstandigheden
9.6/10
Ik ben tevreden over de begeleiding door de uitvaartbegeleider op de dag van de uitvaart
9.6/10
Ik ben tevreden over de overige geleverde diensten op de dag van de uitvaart. (Denk aan, chauffeur, audio/video, locatie, bloemen, enz… )
9.6/10
Ik ben tevreden over de aandacht en tijd die de uitvaartbegeleider voor mij nam
9.6/10
Ik ben tevreden over de verzorging van de overledene
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste telefonische contact
9.2/10
Ik ben tevreden over de representativiteit van de uitvaartbegeleider
9.8/10
Ik ben tevreden over het eerste contact met de zorgmedewerkers van Bijnen Uitvaartzorg
9.6/10
Ik ben tevreden over het drukwerk
9.4/10

273 Reviews

Martine Boons

10/10

Betrokken, warm, vakkundig, tot in de puntjes verzorgd, ruimte latend om het op onze eigen manier te kunnen doen, zo hebben wij jullie zorg ervaren, het had niet beter gekund!


Van der Sloot

10/10

Uitvaart is prima, volgens wens en afspraken, voorbereid en verlopen.
Communicatie verliep goed.
Respectvol naar overledene en familie.
Dit geldt zowel voor Alexander als Daniëlle....
Uitvaart is prima, volgens wens en afspraken, voorbereid en verlopen.
Communicatie verliep goed.
Respectvol naar overledene en familie.
Dit geldt zowel voor Alexander als Daniëlle. Jammer dat we wel even hebben moeten wachten op foto’s en vingerafdruk.


Van den Meerendonk

8/10

Ik heb het als zeer prettig ervaren.


Lex Glandorff

10/10

We hebben de persoonlijke en zorgvuldige begeleiding als zeer fijn ervaren. Het overlijden was plotseling, er komt dan heel veel op je af. De voorbereiding van de uitvaartdienst verliep soepel en de... We hebben de persoonlijke en zorgvuldige begeleiding als zeer fijn ervaren. Het overlijden was plotseling, er komt dan heel veel op je af. De voorbereiding van de uitvaartdienst verliep soepel en de uiteindelijke uitvaart was mooi en gaf de familie troost om het verlies een plekje te geven.


Maters-van Alphen

10/10

Persoonlijk, veel mogelijkheden, veel tijd


Dick van Bergen

10/10

We zijn op een professionele en fijne wijze bijgestaan door de uitvaartbegeleider.


Timmermans

10/10

Keurige mensen die echt heel vakbekwaam tewerk zijn gegaan.


De Laat

10/10

Bijnen uitvaartzorg heeft professionele ondersteuning verricht, aansluitend bij de individuele wensen. Communicatie verliep prima.


Jo Smits

8/10

We zijn op een zeer nette en professionele wijze bijgestaan.


Doreen Boeijen

10/10

Prettige, respectvolle samenwerking wat geresulteerd heeft in een waardig afscheid in lijn met de wensen van de overledene en familie. Top!