Reviews

9.5 / 10
402 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Ik ben tevreden over de toelichting en onderbouwing van de begroting
9/10
Ik ben tevreden over het gevoel dat de uitvaartbegeleider mij gaf
9.6/10
Ik ben tevreden over de invulling van de afscheidsdienst
9.6/10
Ik ben tevreden hoe de uitvaartbegeleider inspeelde op onze wensen en omstandigheden
9.6/10
Ik ben tevreden over de begeleiding door de uitvaartbegeleider op de dag van de uitvaart
9.6/10
Ik ben tevreden over de overige geleverde diensten op de dag van de uitvaart. (Denk aan, chauffeur, audio/video, locatie, bloemen, enz… )
9.4/10
Ik ben tevreden over de aandacht en tijd die de uitvaartbegeleider voor mij nam
9.6/10
Ik ben tevreden over de verzorging van de overledene
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste telefonische contact
9.2/10
Ik ben tevreden over de representativiteit van de uitvaartbegeleider
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste contact met de zorgmedewerkers van Bijnen Uitvaartzorg
9.6/10
Ik ben tevreden over het drukwerk
9.4/10

402 Reviews

Bekkers

8/10

Eerste contact (Alexander) was prettig, interne communicatie (ivm overdracht van werkzaamheden aan andere uitvaartbegeleider) bleek verre van adequaat. Is er bij het eerste contact te weinig tijd... Eerste contact (Alexander) was prettig, interne communicatie (ivm overdracht van werkzaamheden aan andere uitvaartbegeleider) bleek verre van adequaat. Is er bij het eerste contact te weinig tijd genomen, niet alles goed doorgenomen, zaken niet goed vastgelegd in het dossier? Waardoor we de volgende dag weer helemaal opnieuw konden starten, daardoor behoorlijk valse start gemaakt met Peter. En ook (daardoor) zaken die in de begroting niet klopten.
Verder super verzorging van mijn vader en aandacht voor mijn moeder en de rest van de familie door de zorgmedewerkers. En een fijne begeleiding door Peter voorafgaand aan en tijdens de afscheidsdienst.


Bertram Bertram

6/10

Bedankt voor uw product. De verzorging en het kleden van mijn overleden moeder gebeurde onberispelijk. Wat een fijne, mooie mensen die dat kwamen doen. Jammergenoeg zijn we niet zo tevreden over... Bedankt voor uw product. De verzorging en het kleden van mijn overleden moeder gebeurde onberispelijk. Wat een fijne, mooie mensen die dat kwamen doen. Jammergenoeg zijn we niet zo tevreden over Eugene Kramer. Bijvoorbeeld, als we in de juiste opmaak het gevraagde (kaartje in layout en kleur) aanleveren op pdf en ook in andere formats en we krijgen een sample terug zoals we het niet wilden en niet hadden opgesteld, dat is vervelend en kost tijd. Goed dat alle wetten en regels gevolgd kunnen worden toen we ons committeerden aan jullie bedrijf , maar ook tijdens de uitvaart ging het niet mooi. Ik vroeg ruim van te voren of Apple (dus Mac) ook verwerkt kon worden tijdens het afscheid en dat was zo, na één telefoontje tijdens ons live gesprek volgens Eugene, maar dat bleek dus toch niet zo. Ook het gehannes waar het afscheid plaats kon vinden, gebeurde niet zo elegant. Uiteindelijk dus bij Bijnen zelf, maar wat mijn zus en ik wilden, ergens sfeervol en groen buiten, werd het zeker niet. Ook moest ik onder zware tijdsdruk alles omzetten omdat Eugene blijkbaar 'geen vrienden met de drukkerij' had gemaakt: ik zat in een overvolle trein terwijl Eugene me twee keer belde om het allemaal nog een keer te mailen terwijl het allemaal in mijn optiek al helder besproken was. Ik ben zelfs op een tussenstation uitgestapt om op een perron alles te zetten naar Windows. Ik vroeg me wel af, kan dit niet gemakkelijker en vriendelijker?

Mijn zus had een toespraak in 4 delen en was heel helder geweest wanneer de foto's in die delen konden worden gestart op haar powerpoint. Lente waren Lentefoto's. Haar woord Winter zou de Winterfoto's moeten starten. Ik had de toespraak niet gelezen, maar het was me direct duidelijk. Dat ging mis. Ook startte Eugene zomaar in haar toespraak een ander nummer. De foto's eindigden zelfs heel pijnlijk met een minutenlange foto van mijn vader in plaats van één van mijn moeder. Waarschijnlijk was het incompatibilité des humeurs tussen Eugene en ons (de kinderen). Maar hoe jammer is dat, je kan het niet overdoen.


Van LeeuwenEdith

10/10

Erg positief


Walter Oerlemans

9/10

Zeer prettig


Schroevers - Schipper

10/10

Warm, persoonlijk, servicegericht


Clercx- Boleij

10/10

Ik ben zeer tevreden hoe alles geregeld en gelopen is


Van Kessel

10/10

Wij zijn erg tevreden. Vriendelijke en betrokken mensen, deskundig en servicegericht.


Van Brunschot-Kastelijn

10/10

We hebben het als goed ervaren.


Bart Van Hees

10/10

Goede service


Dekkers-van de Heuvel

9/10

Poprima verliopensitieve ervaring