Reviews

9.5 / 10
335 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Ik ben tevreden over de toelichting en onderbouwing van de begroting
9/10
Ik ben tevreden over het gevoel dat de uitvaartbegeleider mij gaf
9.6/10
Ik ben tevreden over de invulling van de afscheidsdienst
9.6/10
Ik ben tevreden hoe de uitvaartbegeleider inspeelde op onze wensen en omstandigheden
9.6/10
Ik ben tevreden over de begeleiding door de uitvaartbegeleider op de dag van de uitvaart
9.6/10
Ik ben tevreden over de overige geleverde diensten op de dag van de uitvaart. (Denk aan, chauffeur, audio/video, locatie, bloemen, enz… )
9.4/10
Ik ben tevreden over de aandacht en tijd die de uitvaartbegeleider voor mij nam
9.6/10
Ik ben tevreden over de verzorging van de overledene
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste telefonische contact
9.2/10
Ik ben tevreden over de representativiteit van de uitvaartbegeleider
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste contact met de zorgmedewerkers van Bijnen Uitvaartzorg
9.4/10
Ik ben tevreden over het drukwerk
9.4/10

335 Reviews

Breusers

8/10

Communicatie vlot en samenwerking prima


Meyers

10/10

Ik had de pech dat ik 2x hetzelfde verhaal met allerlei detailgegevens moest vertellen bij mijn eerste contact met uw bedrijf. Eerst aan een telefoniste en daarna aan een ander. Dat was gezien de... Ik had de pech dat ik 2x hetzelfde verhaal met allerlei detailgegevens moest vertellen bij mijn eerste contact met uw bedrijf. Eerst aan een telefoniste en daarna aan een ander. Dat was gezien de situatie (het overlijden van mijn partner) niet echt handig.


Verheugd-van Lien

10/10

Zeer goed denken met je mee hele fijne mensen en veel steun gehad alles super netjes verzorgdđź‘Ť


De Koning-Fiene

10/10

Al generaties goede ervaringen


Meulbroek Lowie

10/10

Wij zijn zeer tevreden over hoe alles geregeld en zeker de bezorgdheid van Jula der kinderen en hulpzaam overal in


Huiskamp

9/10

Er was een prima begeleiding, 24/7 bereikbaar, met duidelijke uitleg over de verschillende fases van de uitvaart. Ook de dienst is geheel naar wens uitgevoerd. Ik ben blij dat er veel rompslomp door... Er was een prima begeleiding, 24/7 bereikbaar, met duidelijke uitleg over de verschillende fases van de uitvaart. Ook de dienst is geheel naar wens uitgevoerd. Ik ben blij dat er veel rompslomp door professionele handen is overgenomen.


Hoskam-Leerintveld

7/10

Nvt


Tineke Liebregts

10/10

Ze hebben me enorm geholpen, . heb wel hulp nodig met nazorg wat redelijk verlopen is hoewel ik wel met onverwachte problemen krijg te maken. wat ik zeer moeilijk vindt,maar van jullie uit wel... Ze hebben me enorm geholpen, . heb wel hulp nodig met nazorg wat redelijk verlopen is hoewel ik wel met onverwachte problemen krijg te maken. wat ik zeer moeilijk vindt,maar van jullie uit wel steun gekregen alleen zit met uitvoering zou graag wat meer persoonlijk contact willen.


Anton Smits

10/10

Prettige omgang en netjes


Karel W.J.M. Van de Kamp

10/10

Wij zijn blij, ondanks onze droefheid, dat Bijnen de uitvaart op respectvolle wijze voor ons heeft verzorgd.