Jeroen Kappert
Zeer goede begeleiding en het perfect regelen van de uitvaart van mijn moeder
Fijne begeleiding van de dag van overlijden tot aan de dag van de uitvaart.
Goede ervaring
Chantal is een topper! Ze heeft de uitvaart van onze vader tot in de puntjes geregeld. Eerlijk en open communicatie. Vriendelijk en persoonlijk en op het juiste moment zakelijk en to the point. Dankzij Chantal hebben wij afscheid van vader kunnen nemen precies op de manier zoals hij en wij dat voor ogen hadden. Bedankt Chantal!
We zijn zeer goed begeleid bij de uitvaart van onze dochter
Betrokken uitvaartondernemer, maar er zijn verbeteringen mogelijk.
Correcte betrokken begeleiding van het afscheid van het begin tot het eind. Wat bij moment van rouw heel fijn is en rust geeft omdat alles keurig geregeld wordt.
goed
Zeer goede ervaring echt ontzorgd
Fijn bedrijf om mee te werken.
Na een moeizaam begin verder vlotte afwikkeling
zeer prettig, ervaren, rustig, meedenkend
Positief, komt afspraken na en reageert snel
Persoonlijke en warme service. Alle respect voor de overledene en erg meegaand met de nabestaande.
Zeer fijn en goed begeleid. Zelfs op de kleine details werdt gelet. Tevens een hele mooie dienst verzorgd
Bijnen uitvaartzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bijnen uitvaartzorg heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goede begeleiding en het perfect regelen van de uitvaart van mijn moeder
Fijne begeleiding van de dag van overlijden tot aan de dag van de uitvaart.
Goede ervaring
We zijn zeer goed begeleid bij de uitvaart van onze dochter
Betrokken uitvaartondernemer, maar er zijn verbeteringen mogelijk.
goed
Zeer goede ervaring echt ontzorgd
Fijn bedrijf om mee te werken.
Na een moeizaam begin verder vlotte afwikkeling
zeer prettig, ervaren, rustig, meedenkend