Peter Remport - REMPORT VASTGOED
Ik heb aan BIJN opdracht gegeven om de aankoopkeuring van een huis uit te voeren. In de beschrijving (algemene voorwaarden) bij de tarieven van deze bouwkundige keuring staat dat: "Een complete bouwkundige keuring waarin alle gebreken van de woning worden benoemd. " Op basis hiervan en daarvan dat ik het per email nadrukkelijk heb gevraagd, heb ik verondersteld dat de kruipruimte ook meegenomen wordt. In het keuringsrapport heb ik tot mijn grootste verbazing gelezen dat de kruipruimte "niet te inspecteren" was. Er was in het gebouw een soort risicovloer Kwaaitaal. Ik heb de keuring besteld om eventuele gebreken van de Kwaaitaalvloer en/of een verder onderzoek in verband daarmee noodzakelijk is wordt vastgesteld. Maar nee, je moet naast 449 Euro een verder bedrag thv 459 kan betalen, dan pas krijg je een volledig rapport "Een complete bouwkundige keuring waarin alle gebreken van de woning worden benoemd. " Een complete bouwkundige keuring huis + kruipruimte kost bij BIJN dus Euro 449 + 459 Euro = 908,00 Euro.
- Sterke punten BIJN.nl
- Snelle reactietijd.