paantjens k
- Sterke punten BIJN.nl
- goede uitleg
kwamen zeer snel om de bouw te bekijken..
Viel mij enigszins tegen , speciaal gevraagd om extra te letten op betonrot maar was volgens de onderzoeker niet te bepalen. Dit stond vele keren in het rapport niet te bepalen. De kleinere dingen die in het rapport stonden had ik zelf ook al geconstateerd. Kortom veel te veel geld voor dit kleine flatje en niet echt antwoord gekregen op specifieke zaken. Zeker niet tevreden.
Voor de 2e keer een bouwtechnische keuring laten uitvoeren door Wil. Wij hebben hier goede ervaringen mee. Is professioneel, duidelijk en grondig. En er kan ook af en toe een grapje vanaf
prettig en snel
Goed rapport met onderbouwing
Fijne vent met veel advies op locatie.
Procesmatig prettig; qua eindproduct (advies) ondermaats.
We zijn blij dat we een expert hebben ingehuurd bij de oplevering. De expert van BIJN was professioneel en kundig.
Ik heb aan BIJN opdracht gegeven om de aankoopkeuring van een huis uit te voeren. In de beschrijving (algemene voorwaarden) bij de tarieven van deze bouwkundige keuring staat dat: "Een complete bouwkundige keuring waarin alle gebreken van de woning worden benoemd. " Op basis hiervan en daarvan dat ik het per email nadrukkelijk heb gevraagd, heb ik verondersteld dat de kruipruimte ook meegenomen wordt. In het keuringsrapport heb ik tot mijn grootste verbazing gelezen dat de kruipruimte "niet te inspecteren" was. Er was in het gebouw een soort risicovloer Kwaaitaal. Ik heb de keuring besteld om eventuele gebreken van de Kwaaitaalvloer en/of een verder onderzoek in verband daarmee noodzakelijk is wordt vastgesteld. Maar nee, je moet naast 449 Euro een verder bedrag thv 459 kan betalen, dan pas krijg je een volledig rapport "Een complete bouwkundige keuring waarin alle gebreken van de woning worden benoemd. " Een complete bouwkundige keuring huis + kruipruimte kost bij BIJN dus Euro 449 + 459 Euro = 908,00 Euro.
prettige aanpak en duidelijk rapport
Zeer goed.
Over algemeen goed, snelle reactie, houden zich aan afspraken, werken wel duidelijk met verdienmodel, niet prettig om al gevraagd te worden om te betalen voordat de keuring überhaupt heeft plaatsgevonden. Verder viel me op dat ze veel niet konden inspecteren, waardoor er nog onduidelijkheid bestaat over mogelijke gebreken die bijvoorbeeld tijdens verbouwing naar voren komen.
Uitstekende service
Zeer deskundig advies, zaken aan het licht gekomen die ikzelf absoluut niet gezien zou hebben.
Heb intussen 2x gebruik gemaakt van BIJN.nl en ben tevreden over aanpak en werkwijze
BIJN.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BIJN.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
prettig en snel
Goed rapport met onderbouwing
Fijne vent met veel advies op locatie.
Procesmatig prettig; qua eindproduct (advies) ondermaats.
prettige aanpak en duidelijk rapport
Zeer goed.