nvt
- Sterke punten BIJN.nl
- Persoonlijk contact, snelle service
Kreeg gewoon meteen Arno aan de lijn, waar maak je dit nog mee?
BIJN is een prettig bedrijf met goede communicatie en kon op korte termijn langskomen om een inspectie/opname uit te voeren.
Snelle afspraak, terugkoppeling en uitwerking van de Quick scan
Top
Zeer korte doorlooptijd tussen aanvraag en oplevering eindrapport.
Nette en vlotte reactie. Na gebeld te hebben werd er direct een afspraak gemaakt voor het funderingsonderzoek. De medewerker was erg vriendelijk en legde de vragen die ik stelde netjes uit.
Heel erg fijn. Professionele houding en erg vriendelijk. Ook snel het uiteindelijke rapport ontvangen.
Uitstekende expertise van de twee heren. De punten die voor Bijn worden aangekaart, worden wel serieuzer genomen dan als ik zelf iets zou aangeven bij de aannemer, dus om dit samen met Bijn te kunnen doen, is top
Heel positief
Hele prettige ervaring
Heel goed geholpen
Zeer kundig wordt de hele beoordeling gedaan. Het eindresultaat, het rapport is erg gedetailleerd.
Keurig en duidelijk rapport; zeer vriendelijke en ter zake kundig bouwkundig inspecteur
Je moet eerst een afspraak bevestigen voordat de afspraak daadwerkelijk ingepland kan worden. Dit vind ik vreemd want je wilt toch eerst een datum weten. Straks hebben zij pas over drie maanden een keer tijd.
BIJN.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BIJN.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle afspraak, terugkoppeling en uitwerking van de Quick scan
Top
Zeer korte doorlooptijd tussen aanvraag en oplevering eindrapport.
Heel positief
Hele prettige ervaring