Annette
- Sterke punten BIJN.nl
- Denken met de klant mee
Professioneel en goed
matig. uw collega wist niet eens dat het om een vooroplevering ging. hij dacht dat het een eindoplevering. heeft niet alle punten zelf ontdekt, moest ik of de aannemer hem op wijzen. matige expertise. wacht nog op het rapport.
Prijs veel te hoog en keuring woord er veel overgeslagen zoals. Kruipruimte muren op waterpas etc checken. Water druk controleren etc. Nooit meer
Snel ,netjes,beleefd,op tijd
Top bedrijf wat het rapport zeer goed heeft uitgevoerd
Niet positief
Soepel, snel, meedenkenden en prettig in communicatie
Betrouwbaar bedrijf.
Prettig contact, duidelijk en goed rapport.
Tevreden
kwamen zeer snel om de bouw te bekijken..
Viel mij enigszins tegen , speciaal gevraagd om extra te letten op betonrot maar was volgens de onderzoeker niet te bepalen. Dit stond vele keren in het rapport niet te bepalen. De kleinere dingen die in het rapport stonden had ik zelf ook al geconstateerd. Kortom veel te veel geld voor dit kleine flatje en niet echt antwoord gekregen op specifieke zaken. Zeker niet tevreden.
Voor de 2e keer een bouwtechnische keuring laten uitvoeren door Wil. Wij hebben hier goede ervaringen mee. Is professioneel, duidelijk en grondig. En er kan ook af en toe een grapje vanaf
prettig en snel
Goed rapport met onderbouwing
BIJN.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BIJN.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel ,netjes,beleefd,op tijd
Top bedrijf wat het rapport zeer goed heeft uitgevoerd
Niet positief
Soepel, snel, meedenkenden en prettig in communicatie
Betrouwbaar bedrijf.
Prettig contact, duidelijk en goed rapport.
Tevreden
kwamen zeer snel om de bouw te bekijken..
prettig en snel
Goed rapport met onderbouwing