Hilbert
- Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
- Nee
- Product of service:
- Broek van alles wat
98% beveelt Biggymanskleding.nl aan!
Goed en snel
Als vanouds weer vakkundig en snel geholpen. Tot over een half jaar!
Top ervaring snelle en betrouwbare service
Alles perfect , snelle overzichtelijke website . Pakket word snel opgestuurd en je blijft steeds over alles op de hoogte .
Goede service
Makkelijk en overzichtelijk
Na vaak in Almere te zijn geweest, nu besteld via webshop en dat gaat prima niets mis mee, keus genoeg Jammer dat het met DPD werkt zou op zaterdag geleverd worden werd maandag tegen de avond was een beetje jammer. Maar de bestelling was niets mis mee ben er blij mee, de volgende bestelling komen we zelf ophalen “is altijd wel iets leuks in de winkel”
Vriendelijk en ter zake kundig
Biggymans kleding heeft een groot assortiment. De webshop heeft de keuze om gelijk op je maat alles te zien.
Zeer goed. Zoals altijd
Topbeschrijving en topservice
Super service
Prims
Niet op voorraad toch snel gelevrrd
Biggymanskleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Biggymanskleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Biggymanskleding.nl
Europalaan 935
1363BM Almere-poort
Goed en snel
Als vanouds weer vakkundig en snel geholpen. Tot over een half jaar!
Top ervaring snelle en betrouwbare service
Goede service