9.1 /10

checkbox98% beveelt Biggymanskleding.nl aan!

Bestelgemak / Ordering convenience

Al jaren goed

Wat foutjes opeens bij de website met terug gaan
Maat in centimeters en borst omvang enz

Antwoord Biggymanskleding.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review, wij zullen dit probleem gaan uitzoeken op onze website bedankt voor de info hierover. Mvg Biggymanskleding team

Johan Drent

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Moeilijk te beschrijven. Helaas heeft de zeer onbetrouwbare bezorger er voor gezorgd dat het pakket spoorloos verdwenen is, dus hoe moet ik dan beoordelen?

Keuze, besteleenvoud
Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
Neem nu eindelijk eens een bezorgdienst die wel betrouwbaar is, en niet 1 van de 2 slechtsten die er hier zijn.
diverse overhemden

Antwoord Biggymanskleding.nl

Geachte heer Drent, Ik vind het zeer vervelend wat er is gebeurt maar u heeft zelf in het systeem van DPD aangegeven leveren bij de afval container bij de voordeur. U heeft niet aangegeven bel eerst even aan voordat je het pakket daar neer zet. Nu bent u zelf verantwoordelijk voor het zoek raken van het pakket. Volgens de route is de chauffeur netjes bij u langs geweest en heeft hij gedaan wat u gevraagd heeft, nu word de vervoerder en ik verantwoordelijk gehouden voor het feit dat uw pakket gestolen is voor uw deur. Ik kan hier weinig aan doen, en de vervoerder ook niet. Dat is het risico wat u neemt als u zelf aan geeft waar het pakket bezorgd moet worden. Nogmaals ik vind het heel vervelend voor u, maar zowel ik als de vervoerder treffen hier geen schuld aan. Het is dan ook jammer dat u mij op alle punten slecht laat scoren terwijl uw bestelling gewoon netjes binnen 24 uur is geleverd en u ook van alle info bent voorzien door ons. Dit hele gebeuren had ook bij een andere vervoerder geweest als u ook daar voor afleveren bij de afvalcontainer had gekozen. Mvg Biggymanskleding team Update 27-05 De Heer Drent loopt nu op verschillende review sites onwaarheden te plaatsen en maakt ons overal zwart. De heer Drent heeft zelf voor een neerzet toestemming gekozen voor zijn deur, en heeft daarvan ook alle bewijzen gehad. Wij zijn niet aansprakelijk voor het verdwijnen van zijn pakket na neer zet toestemming van hem zelf. Het is dan makkelijk om ons verantwoordelijk te houden voor de keuze die meneer zelf heeft gemaakt, wij zijn niet de boosdoener hierin.

E. Amato

Top

Ruime keuze en maten
Diverse

Alex Beks

fijne webshop, goede service

Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
zelf mis ik op de nieuwe website het uitgebreide filter om bv op merk te kunnen zoeken
Snelle levering, fijne en snelle klantenservice
D555 T-shirts en Casa Moda blouse

Antwoord Biggymanskleding.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review. Als u op onze home pagina bent en u gaat boven in de “ balk zoek items “ als u daar merk en maten invoert of artikel naam en maten dan zal alles duidelijk te voorschijn komen. De nieuwe website werkt een beetje anders, maar alles is goed vindbaar met de zoekbalk ( boven in ) Ook is onze mobiele app weer online, deze kunt u gratis downloaden, hier kunt u ook snel en makkelijk zoeken op onze website. Mocht u hulp of vragen hebben dan kunt u ons altijd een mailtje sturen. Met vriendelijke groeten Biggymanskleding team.

Christian Platz

Always good, i would always came back to buy my stuff.

Sterke punten / Strong points
The communication is on piont, when something goes wrong you get the info und you can contact someone.
Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
The Webside is a little bit clunky but that is a price i am willing to pay because there the only one who have clothes my size (15xl :-I )
T-Shirts and Underwear

Antwoord Biggymanskleding.nl

Dear customer, Thank you for your review. We are still working on optimising the website. Our mobile app is now working again, making it easier for you to place orders. Kind regards Biggymanskleidung team

D. Bamerni.

Prettige verkooper, heel behulpzaam en een ruime keus aan kleding. Ik ben erg tevreden de deur uitgegaan

Persoonlijke aandacht

Bestelling altijd op tijd

Veel keuze
T-shirt

Dominique Van Der veen

Super snelle levering, en mooi product ik was speciaal op zoek naar deze polo’s en hier waren ze nog

Duidelijk en overzichtelijke website
Pre end polo’s 3x

Auke Jager

Leveren wat ze aanbieden en hebben een aardig assortiment voor de grote maten. Houden me goed op de hoogte als het iets langer duurt. Bestelling verder netjes verpakt.

Sterke punten / Strong points
Goed contact en goed verpakt. Maten goed vermeld.
Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
Misschien nog wat meer keuze qua kleur overhemden. Die met print zijn wat druk (hawaiian shirts zijn het zowat) of ouderwets qua strepen (misschien ook meer voor ouderen bedoeld).
Product of service:
T-shirts, onderbroeken, overhemden en hoodies.

Geachte klant, Bedankt voor uw tips en review. Mvg Biggymanskleding team

Jacky Van den bleeken

Kwaliteit
Meer keize

Antwoord Biggymanskleding.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review Kunt u ons even toelichten wat u bedoelt met meer keuze? Naar onze weten is er geen enkele website in grote heren maten die zoveel keuze heeft. Ons aanbod is echt zeer groot. Ik hoor dus graag wat u mist en wat u bedoelt. Mvg Biggymanskleding team

A.J. Minnema

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed.

Goede producten.
Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
Prijzen erg hoog, ondanks het feit dat de kleding veelal komt uit Bangladesh, etc. Verder: Service van DPD is erg slecht. Heb eerst weken moeten wachten, en toen het eenmaal 'bezorgd' werd, moest ik het zelf afhalen bij een afhaalpunt, omdat de bezorger alleen even aanbelde en er toen snel vandoor ging. Misschien een idee om over te stappen naar PostNL?
Onderbroeken

Antwoord Biggymanskleding.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review. Er waren problemen bij DPD waardoor veel leveringen vertraagd waren, hiervan bent u netjes geïnformeerd. Overstappen naar Postnl is geen optie, ook daar zijn veel problemen. Wij hebben u alle informatie gemaild over uw bestelling, meer konden wij niet doen. Wat betreft uw opmerking dat kleding uit Bangladesh komt, wij leveren hoge kwaliteit daar doet het niks vanaf dat het daar vandaan komt. Wij staan voor goede service en ook goede kwaliteit dat is ook te zien aan alle positieve reacties die wij krijgen. Mvg Biggymanskleding team.

Arie Matze

Goed geregeld

Snel geleverd
?
Boxer shorts

G.M.J. Tees

Fijne site, goede service.

Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
OP de website: maak diverse pagina's bij veel artikelen. Deze zijn nu zichtbaar als 1 hele lange lijst. Deze lange lijst moet na het bekijken van 1 artikel in de lijst steeds weer volledig downloaden en wil je een item zien dat achterin de lijst staat moet je steeds de hele lijst door-scrollen. Of ik doe wat verkeerd.... :^)
Persoonlijke service
Aantal T-shirts

Geantwoord op

Biggymanskleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Biggymanskleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 18 oktober 2010

Biggymanskleding.nl

Verkoop van grote maten herenkleding via webshop in Nederland, België en Duitsland. Tevens ook een winkel in Almere-poort, in de maten 2XL t/m 14XL. Wij verkopen vele grote maten merken zoals North56, Redfield, D555, Eden Valley, Casa Moda enz enz Wij zijn de goedkoopste van de Benelux, en hebben tevens de grootste collectie in grote maten herenmode ! Ook kunt u bij ons achteraf betalen via Klarna in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België, ook Visa en Mastercard accepteren wij !

Europalaan 935

fijne webshop, goede service

Snelle levering, fijne en snelle klantenservice
D555 T-shirts en Casa Moda blouse

Christian Platz

Always good, i would always came back to buy my stuff.

T-Shirts and Underwear

Duidelijk en overzichtelijke website
Pre end polo’s 3x

Auke Jager

Sterke punten / Strong points
Goed contact en goed verpakt. Maten goed vermeld.
Product of service:
T-shirts, onderbroeken, overhemden en hoodies.

Geachte klant, Bedankt voor uw tips en review. Mvg Biggymanskleding team

Snel geleverd
?
Boxer shorts

G.M.J. Tees

Fijne site, goede service.

Persoonlijke service
Aantal T-shirts