Tariq Sheikh
- Sterke punten / Strong points
- viendelijk en de niche een goede aanbieder
- Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
- voor nu niet
- Product of service:
- underwear
98% beveelt Biggymanskleding.nl aan!
goed
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Erg goed. Fijn winkel, helaas te ver van de ov halte. Nu online besteld. Kon niet in 1x geleverd worden, werd daarover telefonisch geïnformeerd. Nu alles in huis. Tevreden over de producten.
Al vele jaren vast klant, volop keuze voor goede prijs. Contact in de winkel en via telefoon is prima, helpen je waar nodig maar geven je ook de ruimte als je dat wil. De huidige website vind ik minder gebruiksvriendelijk vergeleken met de vorige, gevonden items sluiten vaak niet aan bij de zoekopdracht.
Fantastisch kwaliteit erg goed en leveren snel ben al klant sinds ze op de Marker kant zaten, en kwaliteit is altijd fantastisch.
Zeer fijne winkel
Prima bedrijf, fijn om persoonlijk contact te hebben gehad
Heel goed
Snelle reactie, uitgebreid assortiment
Eindelijk weer een bedrijf dat kleding verkoopt voor mensen met grote maten
Hierbij herroep ik al mijn negatieve uitlatingen ten aanzien van Biggymanskleding. Die uitlatingen waren ingegeven door slechte acties van de onbetrouwbare transporteur. Iets waar Biggymanskleding geen weet van had. Eenmaal bekend heeft hij alles gedaan om het pakket op te sporen. HULDE! Wat service betreft zal ik Biggymanskleding bij mijn kennissen aanbevelen. Uitstekend werk geleverd.
Klantvriendelijk, positief en tevreden
Goede pasvorm
Uitstekende service
Biggymanskleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Biggymanskleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Biggymanskleding.nl
Europalaan 935
1363BM Almere-poort
goed
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Zeer fijne winkel
Prima bedrijf, fijn om persoonlijk contact te hebben gehad