Mariel Valley
Fijne communicatie en snelle verzending. Supergoed verpakt en van goede kwaliteit.
- Sterke punten
- Goede kwaliteit, duurzaam materiaal
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Akoestisch wandpaneel
Helaas niet zo naar wens!
Het end resultaat is gewoon perfect.
slechte informatie via de website
Prima bedrijf voor wat ik zocht
We are super happy with the result. Quality of the colors is super and you can still see/feel some of the wood texture, which we appreciate very much. It gets everyones attention.
Goede kwaliteit en service
Snelle service en top kwaliteit foto mooi ingelijst met degelijk ophang punt
Glas schilderij besteld
Bij Big Freddy een grote afdruk laten maken op diamantglas. Goede communicatie vooraf ivm kleur afdruk, ze hadden een nieuwe website, ik moest daar nog aan wennen maar het is gelukt. Ik kreeg ik het pakket keurig ingepakt en op de aangegeven tijd aangeleverd door een nette chauffeur. Het bleek achteraf dat het ophangsysteem niet helemaal goed vast zat, daarom hebben we het terug gestuurd, ondanks dat het Kerst en Nieuwjaar was toch binnen redelijk termijn terug ontvangen. Kortom ik ben zeer tevreden over het resultaat en dat telt.
Uitstekend
zeer goed en snelle levering!
Aankoop foto op Forex
Heel goed
Big Freddy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Big Freddy heeft de volgende resultaten bereikt:
Helaas niet zo naar wens!
Het end resultaat is gewoon perfect.
slechte informatie via de website
Prima bedrijf voor wat ik zocht
Goede kwaliteit en service
Snelle service en top kwaliteit foto mooi ingelijst met degelijk ophang punt
Glas schilderij besteld
Uitstekend
zeer goed en snelle levering!
Aankoop foto op Forex
Big Freddy heeft de volgende resultaten bereikt: