Nathalie
- Nvt
- Product of service:
- Foto's op glas
Super!
Supergoed service, prachtig resultaat. Van mij krijgt Big Freddy een hele dikke 10
TOP bedrijf. Alles werkt gewoon soepel en simpel.
Op 18/8 een glasplaat besteld, maar nog steeds niet bezorgd. Kennelijk een verstoring in de productielijn, maar geen actieve communicatie vanuit mij daarover.
Ik ben echt superblij met mijn aluminium print van BigFreddy. De kwaliteit is verrassend goed: haarscherpe details, mooie diepe kleuren en het materiaal voelt ook echt premium aan. Het geeft de foto een heel strakke en moderne uitstraling aan de muur. Wat ik ook fijn vond, was hoe eenvoudig het bestelproces ging. Binnen een paar minuten had ik mijn foto geüpload en besteld. De print werd netjes verpakt geleverd en was direct klaar om op te hangen. Het resultaat is precies wat ik hoopte – een echte blikvanger in huis. Als je een foto op een stijlvolle manier aan de muur wilt hangen, dan is aluminium bij BigFreddy echt een aanrader. 👍
Helaas over een klacht geen respons gehad. De glasplaat was bij bezorging losgelaten van het hangwerk.
Slecht. Het is 12 dagen later nog steeds niet verzonden of verwerkt
Slecht
Goede service
Geweldige portretten op glas ontvangen!
Zeer goed
Ik heb helaas 4x moeten bellen om ruim 2 weken na afgesproken datum mijn foto op glas binnen te krijgen !
Fotokader te donker
Prachtig resultaat
BigFreddy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BigFreddy heeft de volgende resultaten bereikt:
Super!
TOP bedrijf. Alles werkt gewoon soepel en simpel.
Slecht. Het is 12 dagen later nog steeds niet verzonden of verwerkt
Slecht
Goede service
Geweldige portretten op glas ontvangen!
Zeer goed
Fotokader te donker