Claudia / BHV.NL
De EHBO-praktijkdagen waren leerzaam en duidelijk. De ervaren instructeur nam alles stap voor stap door en gaf persoonlijke aandacht. Daardoor heb ik meer vertrouwen gekregen in de EHBO-handelingen.
korte lijnen, komen afspraken na.
Top !
Heel leerzaam
De instructeur geeft op een leuke maar leer volle manier de BHV training
Zeer goed , duidelijk, luchtig
Wat een goede training!
Prima les! Goede instructeur met heldere uitleg en praktijkvoorbeelden
Deborah was echt een hele goede trainer; was zeer geduldig, hielp je altijd op weg en gaf hele waardevolle tips. Fijn ook dat er veel praktijkvoorbeelden werden gegeven door de trainer, waardoor het allemaal wat duidelijker werd. Locatie was goed, wellicht de ruimte zelf wat klein om met meerdere mensen tegelijk te oefenen. Praktijk-theorie verhouding was goed, zeker met de Lotus. Wat natuurlijk ook even wennen is, maar een zeker waardevolle toevoeging. Zou jullie ook zeker aanbevelen!
Heel nuttig
zeer goed bevallen alles wordt op een professionele manier uitgelegd met veel passie en zeer duidelijk.
Instructeur helemaal top. Veel reanimatie met check via telefoon. Doe dit al best aardig wat jaar, maar voor het eerst dat dit gecontroleerd en veel geoefend werd. Brandbeveiliging prima. Echter geen EHBO gehad (wonden behandelen, waarnemen overige problemen zoals beroerte etc).
Super leuke cursus. Interessant. Bleef boeiend. Heb een leuke dag gehad!
Leerzaam
Voor mij was het een opfris cursus, waardoor je merkt dat er meer is blijven hangen dan ik dacht, dus weer wat meer zelfvertrouwen gekregen in het ‘doen’.
BHV.NL® verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BHV.NL® heeft de volgende resultaten bereikt:
korte lijnen, komen afspraken na.
Top !
Heel leerzaam
De instructeur geeft op een leuke maar leer volle manier de BHV training
Zeer goed , duidelijk, luchtig
Wat een goede training!
Prima les! Goede instructeur met heldere uitleg en praktijkvoorbeelden
Heel nuttig
Super leuke cursus. Interessant. Bleef boeiend. Heb een leuke dag gehad!
Leerzaam
BHV.NL® heeft de volgende resultaten bereikt: