accent hoogvliet.
Súper leuk nieuwe dingen geleerd leuke begeleider
Fantastisch goede uitleg weer gehad
Het was mijn erste keer , vond ik heel interessante en leerzaam.
de cursus is duidelijk
Fijne Training
Normaal gesproken hou ik niet zo van de gehele dag in een lokaal zitten en veel stof op te nemen. Maar deze bhv trainer/cursus gever kon een dag vol theorie omschakelen naar een geweldige leerzame dag ik begreep alles goed van A tot Z. Zou graag dezelfde vrouw willen voor mijn herhaling volgend jaar.
Zeer goed en prettig
Zeer goed
Ik vond het niet erg dynamisch. Doordat het wat saai gebracht werd kon ik mijn aandacht er moeilijk bij houden.
Goede cursus,met veel uitleg
Leerzaam
goed voor een opfriscursus
Was super leuk en enthousiaste man die het gaf
top
BHV.NL® verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BHV.NL® heeft de volgende resultaten bereikt:
Súper leuk nieuwe dingen geleerd leuke begeleider
Fantastisch goede uitleg weer gehad
Het was mijn erste keer , vond ik heel interessante en leerzaam.
de cursus is duidelijk
Fijne Training