8.7 /10

checkbox98% beveelt BHV.NL® aan!

Inhoud training
Instructeur
Trainingsmateriaal

Claudia / BHV.NL

De EHBO-praktijkdagen waren leerzaam en duidelijk. De ervaren instructeur nam alles stap voor stap door en gaf persoonlijke aandacht. Daardoor heb ik meer vertrouwen gekregen in de EHBO-handelingen.

Sint Nicolaasstichting

SterSterSterHalve sterLege ster

korte lijnen, komen afspraken na.

Bam

Van Gelder B.V.

Prima les! Goede instructeur met heldere uitleg en praktijkvoorbeelden

Kim

SterSterSterSterLege ster

Deborah was echt een hele goede trainer; was zeer geduldig, hielp je altijd op weg en gaf hele waardevolle tips. Fijn ook dat er veel praktijkvoorbeelden werden gegeven door de trainer, waardoor het allemaal wat duidelijker werd. Locatie was goed, wellicht de ruimte zelf wat klein om met meerdere mensen tegelijk te oefenen. Praktijk-theorie verhouding was goed, zeker met de Lotus. Wat natuurlijk ook even wennen is, maar een zeker waardevolle toevoeging. Zou jullie ook zeker aanbevelen!

Van Voskuilen/ Van Gelder

Heel nuttig

Bakker-co

zeer goed bevallen alles wordt op een professionele manier uitgelegd met veel passie en zeer duidelijk.

Melanie

Instructeur helemaal top. Veel reanimatie met check via telefoon. Doe dit al best aardig wat jaar, maar voor het eerst dat dit gecontroleerd en veel geoefend werd. Brandbeveiliging prima. Echter geen EHBO gehad (wonden behandelen, waarnemen overige problemen zoals beroerte etc).

Marleen Peters-Rozeboom, werkzaam bij Van Gelder

Super leuke cursus. Interessant. Bleef boeiend. Heb een leuke dag gehad!

Tempo team

Leerzaam

Bianca / Happy Horizon

Voor mij was het een opfris cursus, waardoor je merkt dat er meer is blijven hangen dan ik dacht, dus weer wat meer zelfvertrouwen gekregen in het ‘doen’.

BHV.NL® verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BHV.NL® heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 25 maart 2014

BHV.NL®

Al 30 jaar maken wij ons sterk voor de veiligheid van organisaties in Nederland. Dit doen wij door cursussen en advies te geven over bedrijfsveiligheid. Hoe we dat aanpakken? Door deskundigheid, innovatieve didactiek en een persoonlijke en risicogerichte aanpak.

Kerkenbos 10-63

6546 BB Nijmegen

Inhoud training
Instructeur
Trainingsmateriaal

Claudia / BHV.NL

Sint Nicolaasstichting

SterSterSterHalve sterLege ster

korte lijnen, komen afspraken na.

Bam

Heel nuttig

Bakker-co

Melanie

Marleen Peters-Rozeboom, werkzaam bij Van Gelder

Super leuke cursus. Interessant. Bleef boeiend. Heb een leuke dag gehad!

Tempo team

Leerzaam