8.7 /10

checkbox98% beveelt BHV.NL® aan!

Inhoud training
Instructeur
Trainingsmateriaal

BSO De Bosplaats

Online is helder. Beetje langdradig maar alles zit er goed in. De cursus zelf was heel erg interessant. Pas toen ik alles in de praktijk gedaan had kon ik het vertrouwen voelen dat ik het zelf zou kunnen doen. En de verhalen over en uitleg waarom dingen moeten zoals ze moeten hielpen me de theorie te plaatsen. Een extra dank aan Jordi, het enthousiasme, het kunnen beantwoorden van alle vragen inclusief de waarom en de toewijding voor het vak zijn de reden dat ik jullie cursus zo goed ervaren heb.

Jonas gerkrath

overzichtelijk en makkelijk de verschillende onderdelen te volgen en terug te halen.

zuyd hoge school

SterSterSterHalve sterLege ster

Het was best een lang dag. Ook weer veel van opgestoken en de groep deed goed mee.

Macdonald

Prima cursus, nette instructies

John Hermens

Deskundige cursussen in een goede locatie met uitstekende catering

Pathé Theaters

Ik vond het een fijne cursus. Ik wil mijn oprechte complimenten geven aan Anton. Hij had een onprettige dienst door een deelnemer van de cursus en hij heeft zich de gehele dag sterk gehouden. Hij legde heel prettig uit en ik voel me oprecht zelfverzekerder als BHV'er nu!

Mahmut kaya ( McDonald’s Kinkerstraat)

Was heel leerzaam veel geleerd

PPG Coatings Nederland

Super - Brand Blus training AMS 12:00 / 15/6

Pon Logistics

Positief

BHV.NL® verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BHV.NL® heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 25 maart 2014

BHV.NL®

Al 30 jaar maken wij ons sterk voor de veiligheid van organisaties in Nederland. Dit doen wij door cursussen en advies te geven over bedrijfsveiligheid. Hoe we dat aanpakken? Door deskundigheid, innovatieve didactiek en een persoonlijke en risicogerichte aanpak.

Kerkenbos 10-63

Prima cursus, nette instructies

John Hermens

Deskundige cursussen in een goede locatie met uitstekende catering

Pathé Theaters

Mahmut kaya ( McDonald’s Kinkerstraat)

Was heel leerzaam veel geleerd

PPG Coatings Nederland