Sparq / Tempo-Team
Topdag gehad, super leerzaam en het was echt heel goed verzorgd qua lunch en eten (NH hotel). Geen ik lees de PowerPoint wel af presentatie maar echt hands-on 💪🏻
je kan in de toekomst mee te maken hebben en uitvoeren.
Leuke en leerzame lessen.
Meerdere BHV-trainingen gevolgd, maar deze springt er echt wel uit! Goede e-learning voorafgaand aan training. Goede trainer en niet eentje die zichzelf zou graag hoort praten of alles al meegemaakt heeft en daar uitvoerig over uit de doeken doet.
Prima bedrijf
Ploegleider BHV was een leerzame cursus
Goed verzorgde leerzame training!
Training bhv
Ik denk dat iedereen de cursus zou moeten volgen
een geweldige trainster.
Leerzaam goed georganiseerd
Een goed gevuld en afwisselend programma met praktische informatie op een aansprekende manier overgebracht.
Fijne training
Fijne instructeur die overtuigend, met kennis van zaken en met humor de training tot een succes maakte. De training was zeer compleet.
goede training
BHV.NL® verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BHV.NL® heeft de volgende resultaten bereikt:
je kan in de toekomst mee te maken hebben en uitvoeren.
Leuke en leerzame lessen.
Prima bedrijf
Ploegleider BHV was een leerzame cursus
Goed verzorgde leerzame training!
Training bhv
Ik denk dat iedereen de cursus zou moeten volgen