Maarten Prins

Scherpe prijs en vriendelijke bezorgers.

G.J. Meijer-Severs

Tevreden

Jan-Arend Blok

SterSterSterSterLege ster

Tevreden, alleen vond ik redelijk veel ander hout op de pallet dan ik besteld had, vooral veel berkenhout.

Arco Monster

snelle levering, aardige chauffeur en alles volgens verwachting. En fsc dat voelt ook een stuk beter dan dat je de herkomst niet kent!

Peter Sanders

SterSterSterSterLege ster

Bestelling en levering is prima! Geleverde haardhout ziet er goed uit en heeft goede vochtigheidspercentage, het stoken zelf moet nog even wachten.

Eva Heintz

Ronald

Een pallet met mooi gedroogd hout ontvangen op het afgesproken tijdstip

Norbert van Gisbergen

P Jansen

Ik ben erg tevreden; er wordt goed gecommuniceerd wanneer en hoe laat men levert. De levering is keurig en vriendelijk. Het hout is goed verpakt in een buigbare. Ik heb minder rommel dan andere keren (bedoeld wordt: kleine stukjes, schors, E.d.). Bewust haardhout zou iets moeten verzinnen voor mensen die de bigbag i.v.m. duurzaamheid en hergebruik terug willen sturen of mee terug willen geven aan de vervoerder. Maar verder helemaal top.

Peter Keller

Dennis

Erg tevreden. Goed hout en snelle bezorging.

Frans J. van der Zon

Heel tevreden

Martijn Hengst

C.S.J. van Merwijk

zeer

Iemkje Nawijn

Zeer tevreden

Bewust Haardhout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bewust Haardhout heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 7 januari 2021

Bewust Haardhout

Haardhout van onduidelijke herkomst? Niet bij ons! Wij gebruiken bewust FSC®-gecertificeerd stamhout. Dit betekent dat het ingekochte hout, verkregen is door middel van verantwoord bosbeheer. Roofbouw is gegarandeerd uitgesloten. Onze FSC®- gecertificeerde producten zijn te herkennen aan het FSC logo.

Maarten Prins

Scherpe prijs en vriendelijke bezorgers.

G.J. Meijer-Severs

Norbert van Gisbergen

P Jansen

Peter Keller

Dennis

Erg tevreden. Goed hout en snelle bezorging.

Frans J. van der Zon

Heel tevreden