Zijn enthousiasme om iedere persoon op weg te helpen naar een goed eindresultaat heeft mij enorm geholpen op de voor bereiding van mijn operatie met de knie naar mijn inziens ben ik er enorm sterk uit de operatie gekomen
Mijn klachten werden serieus genomen, ik kreeg goede adviezen voor thuis waar ik goed mee aan de slag kan. Het was gewoon fijn om Mark als fysiotherapeut te hebben.
Hij was duidelijk in zijn communicatie en legde alles goed uit.
Hij weet heel goed wat hij doet. En hij houdt ook van een lolletje.. Top!
Wanneer ik in mijn omgeving iemand hoor met dezelfde klachten.
Ze kwam echt diep bij de verkrampte spieren en voelde meteen verlichting
De behandeling en begeleiding en de persoonlijke aanpak.
Vriendelijk, duidelijk, luistert goed. Belangstellend. Deskundige uitleg.
dit is duidelijk zie bovenstaande
Vertrouwd, goed bereikbaar en oplossingsgericht
Prettige en prima contacten en flexibele mogelijkheden.
De deskundigheid en beloofde dat binnen een week de klachten verholpen zou zijn en ook zo was.????
Goed behandeld
Goed contact, duidelijk vooruitgang, heel vriendelijk
Goeie begeleiding en snel resultaat
Beweegcentrum Winschoten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Beweegcentrum Winschoten heeft de volgende resultaten bereikt:

Hij was duidelijk in zijn communicatie en legde alles goed uit.
Hij weet heel goed wat hij doet. En hij houdt ook van een lolletje.. Top!
Wanneer ik in mijn omgeving iemand hoor met dezelfde klachten.
Ze kwam echt diep bij de verkrampte spieren en voelde meteen verlichting
De behandeling en begeleiding en de persoonlijke aanpak.
Vriendelijk, duidelijk, luistert goed. Belangstellend. Deskundige uitleg.
dit is duidelijk zie bovenstaande
Vertrouwd, goed bereikbaar en oplossingsgericht
Prettige en prima contacten en flexibele mogelijkheden.
Goed behandeld
Goed contact, duidelijk vooruitgang, heel vriendelijk