Er werd mij duidelijk uitgelegd wat er aan de hand kan zijn en er werden duidelijke adviezen gegeven. Daarbij heeft de fysio mij geholpen met het hebben van amper tot weinig klachten. Al met al ontzettend tevreden.

Danny Post

Goed behandelplan. Ben weer pijn vrij!

Er wordt goed naar je geluisterd en goede therapie toegepast.

Gewoon goed behandeld.

Lineke de Jonge

Rik heeft me anderhalf jaar begeleid en behandeld. En hij is een serieuze therapeut, heeft veel werk verricht. Alles altijd bespreekbaar gemaakt en heel veel geduld ook gehad . Tussendoor wat humor. In 1 woord superrrr!

Alles

De klachten werden serieus genomen en hebben ook echt goed en snel geholpen

Fysiotherapeut gaf duidelijk aan waar volgens haar het probleem zat gaf aan hoe de behandeling in zijn werk zou gaan gaf goeie instructie bij thuis oefeningen en had een luisterend oor.

Rustig Duidelijk

Marianne Hassing

Zeker hij doet heel goed zijn werk een compliment voor de fysiotherapeut

weet het niet

Als iemand info wil.

Duidelijke uitleg, goede behandeling, heel aardig.

Heel kundig, luistert goed, neemt de klachten serieus en is erg behulpzaam

Ik ben zeer vriendelijk geholpen en alles is zeer goed uitgelegd.

Beweegcentrum Winschoten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Beweegcentrum Winschoten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 3 april 2021

Beweegcentrum Winschoten

Beweegcentrum Winschoten is een praktijk voor fysiotherapie en meer. Wij bieden u een ruim aanbod aan behandelmethoden en specialismen: van traditionele fysiotherapie tot sportfysiotherapie, manuele therapie, handtherapie en kinderfysiotherapie. Onze ervaren fysiotherapeuten werken met de nieuwste inzichten. Ondertussen nemen wij nog ouderwets de tijd voor u. Een doel staat voorop: een snelle verlichting van uw klachten.

Danny Post

Goed behandelplan. Ben weer pijn vrij!

Er wordt goed naar je geluisterd en goede therapie toegepast.

Gewoon goed behandeld.

Marianne Hassing

Zeker hij doet heel goed zijn werk een compliment voor de fysiotherapeut

weet het niet

Als iemand info wil.

Duidelijke uitleg, goede behandeling, heel aardig.

Heel kundig, luistert goed, neemt de klachten serieus en is erg behulpzaam

Ik ben zeer vriendelijk geholpen en alles is zeer goed uitgelegd.

Beweegcentrum Winschoten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10