Er zijn veel betere
Duidelijke communicatie van het probleem met knie aangegeven en het goed behandeld door middel van oefeningen in de praktijk en meegegeven voor thuis.
Fijne kundige fysiotherapeut die heel prettig is in de omgang
Hij neemt alle tijd voor mij als cliënt. Weet precies waar de te behandelende plek zit. Is doortastend in zijn handelen.
altijd resultaat bij de behandelimg
Als je kind MRT nodig heeft
hij is gewoon goed, kundig en luistert goed naar je probleem
15 minuten
De fysiotherapeut die ik had, legde het goed uit wat er hand was met mijn spieren en gaf ook adviezen.
Duidelijkheid over wat hij gaat doen en ontspannen en gemoedelijke sfeer.
Praat meer over zichzelf dan over mijn klachten. Het leek er ook op dat hij geen idee had wat hij aan het doen was
Jari weet waar hij over praat en kijkt ook naar de mens zelf en anticipeert daarop. Hij heeft mij al heel goed geholpen. Zeer tevreden!
Zeer bekwame jongeman. Hij luistert goed en hij is zeer vriendelijk.
hij is serieus en luistert goed naar de cliënt. Zijn manier van aanpak is rustig en geeft vertrouwen.
Beweegcentrum Winschoten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Beweegcentrum Winschoten heeft de volgende resultaten bereikt:

Er zijn veel betere
Fijne kundige fysiotherapeut die heel prettig is in de omgang
altijd resultaat bij de behandelimg
Als je kind MRT nodig heeft
hij is gewoon goed, kundig en luistert goed naar je probleem
15 minuten
Duidelijkheid over wat hij gaat doen en ontspannen en gemoedelijke sfeer.
Zeer bekwame jongeman. Hij luistert goed en hij is zeer vriendelijk.
Beweegcentrum Winschoten heeft de volgende resultaten bereikt: