Hij neemt je serieus, is kundig en altijd vriendelijk
Bij problemen met je beweging. Na een bot operatie.... Knie.
Weinig motivatie en geen doorzettingsvermogen. Hebben het afgesloten om via een andere sport ons doel alsnog te bereiken
Goede uitleg
?
hij is serieus en deskundig
Ik vondt het prettig..in werd daar gewoon netjes ontvangen en prettig om met de fysiotherapeut samen te werken..en een prima behandeling..
hele goede ervaring qua behandeling en bespreking klachten
Vriendelijk en word goed gemaseerd
Uiterst vriendelijke vakbekwame man heel erg tevreden mee
Hij was duidelijk en gaf aan wat zijn plan was. Ik had inspraak in de behandeling en hij was rustig en toonde interesse
De fysiotherapeut die mij geholpen heeft was kundig en had een positieve instelling met uitleg over de klachten en de behandeling. Daarnaast ook een breed pakket aan oefeningen meegekregen die mij hebben geholpen. Ten slotte werd aangegeven altijd bereikbaar te zijn en ondersteuning te bieden, wanneer de klacht erger wordt.
Hij is kundig in hetgeen hij doet. Wanneer hij ergens over twijfelt zegt hij dat en neemt dan bijvoorbeeld contact op met zijn collega of verwijst hij je terug naar de huisarts. Ik ben zeer tevreden over hoe hij zijn werk doet.
Goed luisteren wat ik had en daar heeft ze naar behandeld
Beweegcentrum Winschoten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Beweegcentrum Winschoten heeft de volgende resultaten bereikt:

Hij neemt je serieus, is kundig en altijd vriendelijk
Bij problemen met je beweging. Na een bot operatie.... Knie.
Goede uitleg
?