Bij allerlei klachten van het bewegingsapparaat

Ze was duidelijk, ze nam mij sirieus en gaf mij oefeningen thuis en dat vond ik ik heel fijn

Persoonlijk, professioneel en met humor

Kennis..ervaring..gepersonaliseerde aanpak.. laagdrempelig in contact..

goede uitleg en behandeling

Koen Mantjes

SterSterSterSterLege ster

Goed resultaat na een paar behandelingen, kon ondanks de drukte er wel nog tussen door,,

Er was goed overleg mogelijk en op mijn vragen kreeg ik antwoord

Hele goede ervaring met rosalie erg open en eerlijk

Goede fysio, duidelijke uitleg en behandeling

De menselijkheid

Duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren, en waar ik last van had, goed behandeld. Niet pijnlijk, wel effectief

Deskundig, luistert goed en creeert een fijne sfeer.

geen mening

Hij heeft mij van mijn pijn af geholpen. Zelfs na de eerste behandeling ging het al stukken beter met mij. Hij gaf goede uitleg over welke spieren hij ging behandelen, met voorbeelden op de pc. Hij deed zijn werk heel goed en ondertussen hebben we ook gezellig gepraat.. altijd beter dan een ongemakkelijke stilte.

SterSterSterSterLege ster

Vooral de ouderen ...duidelijke uitleg over wat je lijf ( niet ) doet en wat helpt......

Beweegcentrum Winschoten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Beweegcentrum Winschoten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 3 april 2021

Beweegcentrum Winschoten

Beweegcentrum Winschoten is een praktijk voor fysiotherapie en meer. Wij bieden u een ruim aanbod aan behandelmethoden en specialismen: van traditionele fysiotherapie tot sportfysiotherapie, manuele therapie, handtherapie en kinderfysiotherapie. Onze ervaren fysiotherapeuten werken met de nieuwste inzichten. Ondertussen nemen wij nog ouderwets de tijd voor u. Een doel staat voorop: een snelle verlichting van uw klachten.

Bij allerlei klachten van het bewegingsapparaat

Persoonlijk, professioneel en met humor

Kennis..ervaring..gepersonaliseerde aanpak.. laagdrempelig in contact..

goede uitleg en behandeling

Koen Mantjes

Er was goed overleg mogelijk en op mijn vragen kreeg ik antwoord

Hele goede ervaring met rosalie erg open en eerlijk

Goede fysio, duidelijke uitleg en behandeling

De menselijkheid

Deskundig, luistert goed en creeert een fijne sfeer.

geen mening

Beweegcentrum Winschoten heeft de volgende resultaten bereikt: