Reviews

Beursman

7.3 / 10
115 beoordelingen
Schrijf beoordeling

78% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Bestelgemak
8.6/10
Tevreden over bestelling
7.2/10
Informatie op de website
7.8/10
Orderafhandeling
8.3/10
Snelheid toegang tot uw account
8.5/10
Reactiesnelheid bij vragen over uw bestelling
7.7/10
Gebruiksvriendelijkheid website
7.6/10

115 Reviews

Anoniem

5/10

Weinig tot geen aankopen, in geen enkele groep. Focus lijkt vooral op goud en zilver te liggen. Prima als dat meer rendement geeft dan ETFs maar het is echt niet zo dat geen enkel ETF rendement... Weinig tot geen aankopen, in geen enkele groep. Focus lijkt vooral op goud en zilver te liggen. Prima als dat meer rendement geeft dan ETFs maar het is echt niet zo dat geen enkel ETF rendement kan maken, en aangezien mensen zich wel abonneren op ETF informatie vind ik dat die ook wel gegeven (dus gekocht) moet worden.

Sterke punten

Kennis van zaken

Verbeterpunten of tips

Of ga over op goud/zilver en stof met het verkopen van ETF.. of doe allebei maar bedien dan ook alle partijen


Anoniem

5/10

Geen ervaring zover, want geen transacties in mijn EFD pakket

Sterke punten

de nieuwsbrief, de info over goud en silver en de uitleg over de americanse en de europeese beursen

Verbeterpunten of tips

ik zou een nieuwsbrief willen ontvangen die specifiek over mijn pakket gaat.


L.A.S.

8/10

Ik heb veel geleerd van Beursman

Sterke punten

Duidelijke verwachtingen en analyses. Ze zijn leuk om te lezen.

Verbeterpunten of tips

Vaker kooptips, vb minimaal 1 tip per week of een lijstje met op dat moment koopwaardige ETF's, zodat ook de beginnende belegger (wat sneller) een gespreide portefeuille kan opbouwen.
Ik zou...
Vaker kooptips, vb minimaal 1 tip per week of een lijstje met op dat moment koopwaardige ETF's, zodat ook de beginnende belegger (wat sneller) een gespreide portefeuille kan opbouwen.
Ik zou graag willen weten hoeveel procent van het te beleggen vermogen de Beursman aanraadt om langs de zijlijn te hebben staan om bij te kunnen kopen bij dips.


geert schoutteten

5/10

Nog maar pas geabonneerd

Sterke punten

onderverdeling in thema's

Verbeterpunten of tips

deel grondstoffen vooral zilver en goud; Mis acties op granen, koffie, andere metalen

Reactie Beursman:

Beleggen blijft een afweging maken tussen risico en rendement. Bij granen en koffie was de beweging in 2019 vooral zijwaarts. Het lijkt op bodemvorming en daardoor op een koopkans. Maar er waren in... Beleggen blijft een afweging maken tussen risico en rendement. Bij granen en koffie was de beweging in 2019 vooral zijwaarts. Het lijkt op bodemvorming en daardoor op een koopkans. Maar er waren in 2019 ook toenemende risico's. De handelsoorlog en de invloed daarvan op de prijsontwikkeling. Een afnemende groei van de wereldeconomie die voor een afnemende vraag zorgt. In veel landen is koffie nog steeds een relatief duur drankje dat het in economisch mindere tijden moeilijk krijgt. De kansen lagen bij goud en zilver. Hier was duidelijk sprake van een bullmarkt. Vandaar veel en succesvolle transacties in goud en zilver.


Anoniem

7/10

Duidelijk informatie op de website ook duidelijk wanneer aankkop en verkoop plaats moet vinden. Het rendement dan wel resultaten van de gegeven adviezen is nog niet voor mij te beoordelen. Deelname... Duidelijk informatie op de website ook duidelijk wanneer aankkop en verkoop plaats moet vinden. Het rendement dan wel resultaten van de gegeven adviezen is nog niet voor mij te beoordelen. Deelname is hiervoor te kort. De uitleg over het opsplitsen van van grootte budgetten versus welke abbondement men het beste hiervoor men kan nemen kan in mijn optiek nog beter geduid worden met uitleg gekoppeld aan een voorbeeld. Bijvoorbeeld budget van boven 100.000 euro.

Sterke punten

Geen opmerkingen

Verbeterpunten of tips

Zie eerdere opmerking


Anoniem

8/10

Als beginnend belegger heb ik alle informatie op Beursman.nl gebruikt om mezelf in te leren in de wereld van het beleggen. Met name het beleggen in ETF's en trackers, die de hoeksteen van mijn... Als beginnend belegger heb ik alle informatie op Beursman.nl gebruikt om mezelf in te leren in de wereld van het beleggen. Met name het beleggen in ETF's en trackers, die de hoeksteen van mijn portefeuille vormen. Ook beleg ik in edelmetalen. Zeer prettig dat alle relevante informatie hier aangeboden wordt. Tot nu toe mooie rendementen behaald.

Sterke punten

Alle informatie op de website is overzichtelijk en volledig. De maand- , week- en dagelijkse updates zijn zeer welkom en geven een goed beeld van de ontwikkelingen op de financiele markten.... Alle informatie op de website is overzichtelijk en volledig. De maand- , week- en dagelijkse updates zijn zeer welkom en geven een goed beeld van de ontwikkelingen op de financiele markten. Beschrijving is optimistisch, maar met een kritische blik en analyse. Beursman reageert ook snel op mails.

Verbeterpunten of tips

Prijzen zijn fors, zeker wanneer er maandenlang slechts weinig tot geen aankopen zijn. Voor mijn gevoel ligt de focus van Beursman nu met name op de goud- en zilvermijnen en minder op de reguliere... Prijzen zijn fors, zeker wanneer er maandenlang slechts weinig tot geen aankopen zijn. Voor mijn gevoel ligt de focus van Beursman nu met name op de goud- en zilvermijnen en minder op de reguliere ETF's waardoor kansen worden gemist. Verbeterpunt: voorzie de beschrijvingen op de website (o.a. ETF's) van een datum, zodat voor de belegger zichtbaar is hoe actueel de informatie nog is. Ontwikkelingen gaan snel.


Anoniem

4/10

Matig, nog geen echte tips een aanbevelingen ontvangen

Verbeterpunten of tips

Reageren op mail, heb mail met vraag gesteld, maar heb er geen reactie op intvangen

Reactie Beursman:

Uw heeft ons op 13-9-2019 en 29-9-2019 e-mails gestuurd. Wij hebben deze e-mails ook beantwoord. Misschien dat uw spamfilter deze e-mails heeft tegengehouden. Het kan inderdaad af en toe even duren... Uw heeft ons op 13-9-2019 en 29-9-2019 e-mails gestuurd. Wij hebben deze e-mails ook beantwoord. Misschien dat uw spamfilter deze e-mails heeft tegengehouden. Het kan inderdaad af en toe even duren voordat er kooptips komen. Wij vinden een ETF niet altijd koopwaardig en wachten dan betere kansen af. Wij kopen niet om klanten tevreden te houden. Wij kopen pas als we denken dat er een mooi rendement te maken is.


Nico Krijger

8/10

Mijn ervaring is slechts 6 weken oud.
de vragen die ik had zijn snel en goed beantwoord.
omdat de markt er zich voor leent waren er slechts twee aankopen.

Sterke punten

vanwege de korte ervaring kan ik hier nog niets van melden

Verbeterpunten of tips

op deze korte termijn niet


Anoniem

9/10

Goede en veel info

Sterke punten

geeft argumenten om dingen wel of niet te doen

Verbeterpunten of tips

als je een pakket koopt een mail met ETF's die nog actief zijn
je moet nu kijken wat verkocht is en gekocht


Anoniem

8/10

Sterke analyses van de financiële markten.
Ik smul ervan.