1922 beoordelingen

1922 Reviews

Navinderdath

Heel fijn, (les)inhoudelijk niks op aan te merken, sterker niks meer aan doen.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Dat vinden wij fijn om te horen! Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Brigit

De locatie mag voor het bedrag wat we betalen eens gaan zorgen voor een goede lunch. Glutevrij kennen ze niet, ondanks dat ik dat van te voren heb aangegeven. Ik kreeg weer 4 halve boterhammetjes... De locatie mag voor het bedrag wat we betalen eens gaan zorgen voor een goede lunch. Glutevrij kennen ze niet, ondanks dat ik dat van te voren heb aangegeven. Ik kreeg weer 4 halve boterhammetjes vanuit de magnetron en dit keer zonder beleg. Er stond verder geen beleg om erop te doen. Het warme eten wat er staat is niet te eten. Niets is vers, zelfs de wortels niet.
Erg jammer want de locatie is prima!

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Jammer om te lezen dat de locatie niet kon voldoen aan jou dieetwensen, terwijl je dit wel hebt aangegeven. We gaan hierover je feedback intern doorzetten! We hopen dat je desondanks de opleiding... Jammer om te lezen dat de locatie niet kon voldoen aan jou dieetwensen, terwijl je dit wel hebt aangegeven. We gaan hierover je feedback intern doorzetten! We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren!
Bestuursacademie Nederland

Door de opleiding heb ik zeer nuttige kennis opgedaan, welke ik goed kan gebruiken in mijn functie als beginnend financieel adviseur.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.
Met vriendelijke...

Sander

Zeer prettige training, goede presentatie. Uitstekende trainster met bakken aan praktijkervaring. Twee zeer waardevolle dagen!!

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Dank je wel voor het achterlaten van je review, Sander! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de... Dank je wel voor het achterlaten van je review, Sander! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de praktijk! Bedankt voor je deelname!
Bestuursacademie Nederland

Erg prettige docent, kijkt naar wat de studenten nodig hebben!

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de opleiding en de docent! Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Deborah

Ik ben meer dan tevreden.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren, Deborah! Bedankt voor het delen van je beoordeling.
Bestuursacademie Nederland

Wat een geweldige docent. Hij inspireert, enthousiasmeert, zet aan tot nadenken en laat je reflecteren over het eigen handelen en die van anderen.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Wat fijn om horen! We wensen je veel succes toe met de opgedane kennis en bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.

Elselien

De training is boeiend, goede docent die een veilige leeromgeving creëert.
Je leert op deze wijze ook veel van elkaar.
Het meegeleverde lesboek is toe aan een update, er staat nog een...
De training is boeiend, goede docent die een veilige leeromgeving creëert.
Je leert op deze wijze ook veel van elkaar.
Het meegeleverde lesboek is toe aan een update, er staat nog een voorbeeldakte minderjarigen in maar dat mag helemaal niet meer, er staat bij de voorbeeldakte 2x echtgenote, etc. kortom, toe aan een update!
Daarnaast mis ik een helder overzicht van de volgorde van een ceremonie. Er staat wel wat in maar dat is niet volledig, getuigen laten tekenen ontbreekt bv. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik vind dit zeer teleurstellend aangezien het een naslagwerk zou moeten zijn.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Wat fijn om horen, Elselien! We zullen je feedback betreffende de lesinhoud intern doorzetten voor verdere verbeteringen van onze opleidingen. Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Met...

Sulay

Prettig dat de lessen virtueel gevolgd kunnen worden. in mijn geval vanuit Bonaire Caribisch Nederland.

interactief en prettige sfeer, keuze naar de leraar was de beste !!

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Wat fijn om te lezen, Sulay! Bedankt voor het delen van je feedback.
Bestuursacademie Nederland

Opleiding is goed opgezet, deskundige docenten en de locatie was prima. De lunch was ook goed geregeld.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor je review! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.