Heel fijn, (les)inhoudelijk niks op aan te merken, sterker niks meer aan doen.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Dat vinden wij fijn om te horen! Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Bestuursacademie Nederland
Dat vinden wij fijn om te horen! Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Bestuursacademie Nederland
Jammer om te lezen dat de locatie niet kon voldoen aan jou dieetwensen, terwijl je dit wel hebt aangegeven. We gaan hierover je feedback intern doorzetten! We hopen dat je desondanks de opleiding...
Bedankt voor het delen van je beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.
Met vriendelijke...
Dank je wel voor het achterlaten van je review, Sander! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de...
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de opleiding en de docent! Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Bestuursacademie Nederland
Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren, Deborah! Bedankt voor het delen van je beoordeling.
Bestuursacademie Nederland
Wat fijn om horen! We wensen je veel succes toe met de opgedane kennis en bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
Bestuursacademie Nederland
Wat fijn om horen, Elselien! We zullen je feedback betreffende de lesinhoud intern doorzetten voor verdere verbeteringen van onze opleidingen. Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Met...
Wat fijn om te lezen, Sulay! Bedankt voor het delen van je feedback.
Bestuursacademie Nederland
Bedankt voor je review! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.