Petra

Goede mix van theorie en praktisch oefenen. Door training meer bewust van eigen gedrag. Op fijne manier reflectie daarop en handvatten om beter te kunnen beïnvloeden.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Dat is erg fijn om te lezen, Petra! We wensen je heel veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.
Bestuursacademie Nederland

Betreft inhoud prima opleiding, Niet altijd geheel afgestemd op het sociaal domein. Hele dagen digitaal les is moeilijk. Vooral om in de middag de concentratie erbij te houden.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Dat is erg fijn om te horen! Bedankt.

Wouter

Inhoudelijk was de opleiding erg sterk. Het meegestuurde boekje geeft veel duidelijkheid, en het is handig dat ik dit in de toekomst nog eens open kan slaan.

De Online leeromgeving...

De Online leeromgeving maakte het vaak lastig om de aandacht er bij te houden. Ook waren er vaak problemen waardoor we niet op de gewenste manier konden samenwerken

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor het delen van je feedback, Wouter. Fijn om te lezen dat je algeheel tevreden bent over de opleiding. Verder zullen we je feedback wat betreft de online leeromgeving met ons... Bedankt voor het delen van je feedback, Wouter. Fijn om te lezen dat je algeheel tevreden bent over de opleiding. Verder zullen we je feedback wat betreft de online leeromgeving met ons meenemen.

Mariette

De training zelf was erg prettig. Ik zie alleen het voordeel niet van de lesomgeving die complex is en aan iedereen uitgelegd moet worden. Inmiddels hebben teams en Zoom dezelfde functies en hoeft... De training zelf was erg prettig. Ik zie alleen het voordeel niet van de lesomgeving die complex is en aan iedereen uitgelegd moet worden. Inmiddels hebben teams en Zoom dezelfde functies en hoeft niet iedereen naar de juiste knoppen te zoeken.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons, Mariette! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de training. Verder zullen we je feedback wat betreft de online lesomgeving met ons... Bedankt voor het delen van je feedback met ons, Mariette! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de training. Verder zullen we je feedback wat betreft de online lesomgeving met ons meenemen.

Ellen

De docente was zeer goed! De voorzieningen wat eten/drinken betreft in mijn ogen overdreven. Daarnaast was het niveau verschil te groot in de groep. Omdat het niveauverschil te groot was, en de... De docente was zeer goed! De voorzieningen wat eten/drinken betreft in mijn ogen overdreven. Daarnaast was het niveau verschil te groot in de groep. Omdat het niveauverschil te groot was, en de opleidingsdagen te ver uit elkaar gepland waren heb ik na de eerste lesdag besloten niet meer fysiek aanwezig te zijn en via een andere aanbieder de module online via e-learning gedaan.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

We kunnen ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien, Ellen. We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.
Bestuursacademie Nederland

Training is veelal gericht op gemeentes en in mindere mate op rijksoverheid. Desondanks veel geleerd.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor het achterlaten van je feedback! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!

Marcel

Prettige en goede cursus en docent. Komt overeen met mijn verwachting.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Dat is erg fijn om te horen, Marcel! Bedankt voor je review en deelname.

David

Ik vond de docent erg kundig, hij weet het goed over te brengen. Ik vind het top dat de docent veel kennis en ervaring heeft maar tegelijkertijd goed op de hoogte is van recente ontwikkelingen in... Ik vond de docent erg kundig, hij weet het goed over te brengen. Ik vind het top dat de docent veel kennis en ervaring heeft maar tegelijkertijd goed op de hoogte is van recente ontwikkelingen in het vakgebied en kan aangeven in welke opzichten het vakgebied zal moeten vernieuwen. Ook heeft hij een gezonde kritische houding ten opzichte van de rol die verschillende partijen spelen in het proces van gebiedsontwikkeling. Het lesmateriaal is verhelderend en biedt ook genoeg mogelijkheden om je verder te verdiepen. Wel wat theoretisch soms. Ik heb in mijn dagelijkse werk zeker baat van deze cursus. Ik zie twee verbeterpunten: het locatiebezoek op de derde dag werd gegeven door iemand van city marketing, die eigenlijk weinig kon vertellen over hoe de gebiedsontwikkeling achter de schermen werkt, en dat is juist wat wij wilden weten. Ik zou de volgende keer kijken of je ergens langs kunt gaan waar de projectleider of een andere direct betrokkene een verhaal houdt. Ook zou ik me kunnen voorstellen dat de cursus nog beter wordt als wij als cursisten in groepjes aan een opdracht werken en die daarna plenair bespreken. Er was nu wel interactie, maar altijd plenair.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Dank je wel voor het achterlaten van je uitgebreide review, David! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Verder zullen wij je verbeterpunten intern met ons meenemen!... Dank je wel voor het achterlaten van je uitgebreide review, David! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Verder zullen wij je verbeterpunten intern met ons meenemen! Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de praktijk! Bedankt voor je deelname!

Daisy

Hele prettige trainster die makkelijk contact maakt met een ieder.

Hele prettige trainster die makkelijk contact maakt met een ieder.

Zelf vond ik het avond deel ter promotie van het "Ambtenaren clubje" niets toevoegen en zou ik in het vervolg weglaten. Veel gezwets over connectie maken met een hele rits namen, waar ik niet warm/koud van wordt.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor je review, Daisy! Daar zijn we erg blij mee. We wensen je heel veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

René

Het leslokaal op de locatie was goed . geen last van lokalen naast ons.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Dat is erg fijn om te horen, René! Bedankt voor je review en deelname.