Prive
Zeet goed. Spullen optijd binnen gekregen. Super snel.
- Welke tip heb je voor ons?
- Blijf zo doorgaan.
Vlotte levering
Uitstekend. Goed meegedacht
Na wat vertraging en telefonisch contact uiteindelijk toch nog geleverd netjes zoals beloofd.
Zeer fijn en duidelijk beschreven.
Goed en snel
Goede communcatie
Mijn ervaring is niet goed Ik heb nog steeds niks ontvangen
Gewoon met bedrijf, afspraken worden nagekomen.
Super spul!
Terrastegels, zand en opsluitbanden besteld. Wilde dit graag in 2 aparte leveringen hebben. Allemaal supergoed geregeld! Een dag voor de tweede levering nog gebeld of er nog een bestelling bij kon en ook dit was geen probleem. Denken mee en zijn heel flexibel.
Opsluitbanden besteld. Goed contact via whatsapp, verkoop order en snelle betaling voor snelle levering met DHL.
Op internet vonden wij bij Bestratingsweb.nl precies het soort stenen die wij zochten tegen een gunstige prijs. Toen wij het bedrijf bezochten namen zij alle tijd om ons goed te adviseren. Alle materialen werden op afroep keurig volgens afspraak geleverd.
Bestratingsweb.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bestratingsweb.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestratingsweb.nl
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
Vlotte levering
Uitstekend. Goed meegedacht
Zeer fijn en duidelijk beschreven.
Goed en snel
Goede communcatie
Mijn ervaring is niet goed Ik heb nog steeds niks ontvangen
Gewoon met bedrijf, afspraken worden nagekomen.
Super spul!
Bestratingsweb.nl heeft de volgende resultaten bereikt: