Marie
Vriendelijk
- Welke tip heb je voor ons?
- Geen
Top, goeie communicatie
Alleen maar goed ik
Prima!
Wij hebben onlangs bestratingsmaterialen besteld via Bestratingsweb.nl, en we zijn zeer tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt soepel. Wat vooral opviel, was de uitstekende klantenservice. We hadden een vraag over de juiste keuze voor onze tuin, en we werden vriendelijk en professioneel geholpen. De medewerkers denken echt met je mee en geven eerlijk advies. De levering was sneller dan verwacht, en alles werd keurig op tijd en goed verpakt bezorgd. De kwaliteit van de materialen is top, precies zoals beschreven op de website. Kortom: betrouwbaar bedrijf, snelle levering en topservice! Wij bestellen hier zeker weer.
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Sandro. Ik kan ieder daar aanbevelen.
Hele mooie tegels, prima service. Een echte aanrader dus. Veel keuze voor nette prijzen. Een nadeel vind ik wel dat bestratingsweb niet zelf bezorgt maar dat aan een ander bedrijf overlaat. Dat deel is hopeloos fout gelopen.
Klasse service!
Het was een prettig weerzien met de mensen van Bestratingsweb.nl! In de ruime showtuin is een keur aan materialen te zien, waardoor wij tot een prachtige combinatie van bestrating gekomen zijn (GeoCeramica, Schellevis, gebakken klinkers én grind). Communicatie zeer soepel en flexibel. Levering netjes op tijd door een alleraardigste chauffeur. Twijfelt niet en ga naar Bestratingsweb.nl! Wij komen zeker terug (o.a. voor in-lite verlichting).
Goed en snel geleverd. Ook fijn dat ze bereikbaar zijn via whatsapp.
Goede service en goed geholpen
Ik ben zeer tevreden, snel antwoord, zeer tevreden
Lijkt prima maar heb nog niets mogen ontvangen. Zal met de feestdagen te maken hebben ?
Bijzonder snel, goed en vriendelijk. Ook is de kwaliteit goed.
Bestratingsweb.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bestratingsweb.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestratingsweb.nl
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
Top, goeie communicatie
Alleen maar goed ik
Prima!
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Sandro. Ik kan ieder daar aanbevelen.
Klasse service!
Goed en snel geleverd. Ook fijn dat ze bereikbaar zijn via whatsapp.
Goede service en goed geholpen
Ik ben zeer tevreden, snel antwoord, zeer tevreden
Bijzonder snel, goed en vriendelijk. Ook is de kwaliteit goed.
Bestratingsweb.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestratingsweb.nl