Teun Bakkenes
Klasse service!
- Welke tip heb je voor ons?
- Blijf zo doorgaan
Klasse service!
Het was een prettig weerzien met de mensen van Bestratingsweb.nl! In de ruime showtuin is een keur aan materialen te zien, waardoor wij tot een prachtige combinatie van bestrating gekomen zijn (GeoCeramica, Schellevis, gebakken klinkers én grind). Communicatie zeer soepel en flexibel. Levering netjes op tijd door een alleraardigste chauffeur. Twijfelt niet en ga naar Bestratingsweb.nl! Wij komen zeker terug (o.a. voor in-lite verlichting).
Goed en snel geleverd. Ook fijn dat ze bereikbaar zijn via whatsapp.
Goede service en goed geholpen
Ik ben zeer tevreden, snel antwoord, zeer tevreden
Lijkt prima maar heb nog niets mogen ontvangen. Zal met de feestdagen te maken hebben ?
Bijzonder snel, goed en vriendelijk. Ook is de kwaliteit goed.
Snelle levering. Persoonlijk bericht.
goede ervaring
Makkelijk snel en goed
Inmiddels meerdere keren bestellingen gedaan bij dit bedrijf en telefonisch contact. Daarbij zijn wij uitstekend geadviseerd en werd er heel goed meegedacht door de medewerkers van dit bedrijf. Ook datgene dat wij hadden besteld was prima in orde en werd volgens afspraak geleverd. Kortom: uitstekend en van harte aan te bevelen!
Makkelijk en snel, goede uitleg!
Top service
Goed vindbaar via google. Duidelijke website met goede omschrijving. Helaas geen correcte voorraadweergave.
Direct na aankomst aandacht van Erik, die ons rondleidde en goed informeerde. De aanschaf van de tegels was vervolgens snel beklonken en door hem geregeld. Ook voor wat betreft de bezorging, die al de volgende ochtend om 8 uur plaatsvond door de chauffeur, die de stenen vakkundig op de gewenste plek deponeerde. Tussendoor nog banden bijbesteld, wat door de medewerkster van de klantenservice prima werd afgehandeld. Bij gelegenheid zullen we jullie zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden.
Bestratingsweb.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bestratingsweb.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestratingsweb.nl
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
Klasse service!
Goed en snel geleverd. Ook fijn dat ze bereikbaar zijn via whatsapp.
Goede service en goed geholpen
Ik ben zeer tevreden, snel antwoord, zeer tevreden
Bijzonder snel, goed en vriendelijk. Ook is de kwaliteit goed.
Snelle levering. Persoonlijk bericht.
goede ervaring
Makkelijk snel en goed
Makkelijk en snel, goede uitleg!
Top service
Bestratingsweb.nl heeft de volgende resultaten bereikt: