Edwin Baljon
Zeer fijn. Denkt mee voor het juiste product
- Welke tip heb je voor ons?
- Niets, zeer vriendelijke medewerkers.
Zeer fijn. Denkt mee voor het juiste product
Hele fijne en goede service! Woensdag besteld en de stenen vrijdag al in huis. Een aanrader!
Top ervaring! Ik heb 2 pallets aan 60x60 tegels besteld allemaal top geleverd. Op een paar tegels zaten wat vlekjes. Dit gemeld 2 dagen later waren er alweer vervangers hiervoor geleverd! Al met al top tegels tip service voor een goede prijs
Helaas artikelen veel te laat zou uiterlijk 9 mei geleverd worden Het is vandaag 14 mei ik heb al nieuwe moeten halen omdat we zaterdag 10 mei ze nodig hadden😡
Slecht!
Voegmortel besteld. Super goed spul en makkelijk te verwerken. Snelle levering
Zeer tevreden.
goed, accuraat
Het contact met bestratingensweb is zeer goed verlopen en duidelijke communicatie
Prima levering alles volgens afspraak
Snelle degelijkw service
Online toevallig bij dit bedrijf terecht gekomen. Jarno heeft correct en snel geholpen. Grote partij binnen een week geregeld!! Eindelijk een bedrijf zonder nonsens wat doet waar het voor staat.
Snel en gemakkelijk een bestelling gedaan en snel ontvangen.
Goede terugkoppeling over levering.
Geweldig en super snel bezorgd!
Bestratingsweb.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bestratingsweb.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer tevreden.
goed, accuraat
Prima levering alles volgens afspraak
Snelle degelijkw service
Snel en gemakkelijk een bestelling gedaan en snel ontvangen.
Goede terugkoppeling over levering.
Geweldig en super snel bezorgd!
Bestratingsweb.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestratingsweb.nl