8.9 /10

checkbox95% beveelt Bestratingsmarkt.com aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?
Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?

Michelle Ochten

Een vloeiende en fijne ervaring met Bestratingsmarkt.com

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Mijn ervaring met Bestratingsmarkt.com was absoluut positief. De website is gebruiksvriendelijk en het bestelproces verliep soepel. Ik waardeerde de duidelijke productinformatie en de verschillende opties die beschikbaar waren. De klantservice was vriendelijk en behulpzaam, wat het hele proces nog aangenamer maakte. Ik had namelijk vragen ivm het snelheidsproces en de voordeligste manier. Sterke punten die ik heb ervaren zijn de snelle levering en de uitstekende kwaliteit van de producten. Ik heb geen problemen ondervonden tijdens het bestellen en kreeg mijn bestelling precies zoals beloofd. Zeker beveel ik Bestratingsmarkt.com aan iedereen die op zoek zijn naar bestratingsoplossingen. Een aanrader voor iedereen die kwaliteit en gemak zoekt.
Stapstenen

Karina Miñano

SterSterLege sterLege sterLege ster

It was not a good customer experience

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
I wont recommend this shop to do business with. The people are nice and try to help when you are at the phone, but to get information about my order was a nightmare. I had to chase them (during my holidays) to know the status of my order. First I placed an order and I forgot to add an extra product. After a call, they added the extra product to my order and I received a confirmation. A couple of days later, I received a payment back for the same amount of the extra product. Which made me thing that the extra product was out of stock. I called and they didnt know. I sent them an email so they can investigate. NO answer or follow up for 8 days. I had to call from my holidays to know. They couldnt explain anything. Etc. I had to call 2 days in a row to follow this. And the worst they dont sent me updates about the delivery. I had to continue calling to know that. And the cherry of the cake, by receiving the ceramics (my order) almost the half of the ceramics had chipped edges or corners.
Geleverde producten
CeraDeco Chalk Sand 60×60 keramiek op beton and 1x Aquacolor joints Voegmortel Neutraal (15kg)

aad

Steengoed

Snel, betrouwbaar en kwaliteit
keramische tegels

George Bolmers

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nog niets ontvangen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Slecht, bestelling eerst levering in een week. Toen bleek er geen voorraad meer te zijn maar de week erna weer beschikbaar. Mail gestuurd, antwoord was komt eraan. Nu een maand na de bestelling en nog niets ontvangen.
Licht sensor

H van Weeghel

Super goed en netjes geholpen

Zeer goed
Geleverde producten
Jammer dat we geen bericht hebben gehad hoelaat ze het zouden komen brengen, stond eral zonder bericht dat ze zouden komen

Edel Meulenbeek

TopService

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Een geweldig bedrijf met kwaliteit producten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Uitstekend service en persoonlijk advies en altijd bereikbaar!
Kijlstra Longstone 7 cm oud drachten en Nordic Sand 4 cm

Tambour bont

Linda Peters

SterSterSterLege sterLege ster

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Het contact vooraf aan het bestellen was heel fijn, ook het bestellen zelf ging super makkelijk. Het enige wat ik erg onhandig vond is dat ik VOOR de levering geen bericht heb gehad. De chauffeur die kwam bezorgen belde me wel een uur van tevoren en het was puur toeval dat ik een vrije dag had, maar anders had -ie voor niets voor de deur gestaan omdat we geen idee hadden dat de bestelling die dag geleverd zou worden. Tip voor bestratingsmarkt: stuur nog even een mailtje met de verwachtte bezorgdatum zodat mensen daar rekening mee kunnen houden. Verder wel complimenten voor het contact vooraf via whatsapp, dat was erg fijn en duidelijk.
11m2 tegels

Patrick Verstraeten

Top chauffeur

Heel goed
Waal formaat

Bestratingsmarkt.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bestratingsmarkt.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 november 2013

Bestratingsmarkt.com

Ontdek de charme van eersteklas bestrating bij Bestratingsmarkt.com! 🌿 Duik in een wereld van verfijnde tuintegels en premium keramische materialen, rechtstreeks afkomstig van topmerken zoals MBI, Excluton, Refin, Tuinvisie, Wienerberger, VT WONEN, VanDerSanden, Kijlstra, Michel Oprey en In Lite. En het mooiste? We leveren door heel Nederland, zodat jouw ideale bestrating slechts een klik verwijderd is. Hoewel we trots concurrerend zijn op prijs, gaat bij ons de liefde voor uitmuntende service, kwaliteit en betrouwbaarheid altijd voorop. Als familiebedrijf koesteren we ouderwetse waarden, wat betekent dat jij, onze klant, altijd op nummer één staat.

Kamperzijweg 6

8181 NC Heerde

Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?
Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?

Michelle Ochten

Een vloeiende en fijne ervaring met Bestratingsmarkt.com