8.9 /10

checkbox95% beveelt Bestratingsmarkt.com aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?
Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?

Weening

Klinkergoed

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Heel leuke en gemakkelijke communicatie en levering. Zonder gedoe een fijne communicatie via mail en volop (wederzijds) vertrouwen. Waar vind je dit nog? Juist bij bestratingsmarkt!
Excluton Romano strak longstone

Inlite Waterlock

Janssen

Wachten op de levering

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Ondanks een late terugmelding betreffende het uit productie zijn van de bestelde onderdelen werd alles op een correcte wijze afgerond door terugbetaling van het reeds overgemaakte bedrag.
Betonplaten 120x80x12

Bob Busser

op het laatste moment 50% duurder dan eerst afgesproken

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Bijna twee maanden voor de tegels nodig waren een afspraak voor 90m² tegels gemaakt incl levering. Hiervoor keurig offerte ontvangen. Twee weken voor de levering verhoogd naar 92m² op basis van dezelfde prijs. Nu keurig facuur ontvangen. De firma die de tegels ging plaatsen wilde geen risico nemen en vroeg een week voor de levering om het naar 100m² te verhogen, of dat nog kon. Toen ineens werd gezegd dat ze zich vergist hadden in de prijs, hij werd 50% hoger dan in de offerte stond. Ik kon geen kant meer op , ja ik kon de bestelling annuleren. Ik stelde nog voor elkaar tegemoet te komen maar dat werd niet gedaan. Als je tot tweemaal toe een offerte afgeeft en je blijkt een fout te hebben gemaakt dan is het in mijn ogen onredelijk om niet een tegemoetkoming te doen als je weet dat een klant geen kant op kan maar dit is hoe men helaas wel handelt. De rest was zeer positief op dit punt na maar je wordt dus vriendelijk genaaid.
Kera Twice tegels Excluton

Jack van Kessel

Opritje in Munstergeleen!!!

Zeeer tevreden
Bestrating oprit

Ferry Kluft

Vlot personeel

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Prima geholpen helaas konden we het product niet ontvangen daar het niet meer leverbaar was . Geld was zeer snel weer terug geboekt. Complimenten daarvoor.

John

Steengoed!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Leveren volgens afspraak, prima communicatie.
Tegels en gereedschappen

Milou Foole

Bestratingmarkt had wat ik nergens anders kon vinden!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Bestratingsmarkt bleek de enige plek waar ik opsluitbanden kon kopen die niet grijs beton waren maar beige. Daardoor ziet mijn tuinterras er nu precies zo uit als ik het wilde! Levering was op tijd en precies naar verwachting. Bedankt!
opsluitbanden beige

Dhr. Vorderman

Besteld en afgehaald

Goede service
Geleverde producten
Betonbanden. Probleem bij online bestellen van 2 producten werd 2x transport gerekend. Daarom maar naar de zaak gegaan en uiteindelijk zelf opgehaald waarbij het netjes met de heftruck werd geladen.

Ingrid van Rossum

Koninklijk geplaveid: een vorstelijke levering!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Bestratingsmarkt.com leverde wederom een prima service zodat wij op koningsdag ons terras konden leggen. Ze kwamen tegemoet aan ons verzoek om de levering de dag vooraf te doen zodat de stenen niet te lang langs de weg zouden staan. Super service bestratingsmarkt.com!
Betontegels, gebakken klinkers en een keerwand

Dany Braem

Desondanks

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Ondanks de negatieve revieuws toch een bestelling gedaan vanuit Belgie, zakelijk doch er word geen btw verlegd, stapelblokken waren goedkoper dan elders , en transport was actie-gratis, dus besteld maar niets meer gehoord, zelf gebeld om dan mail te krijgen dat het transport toch 425,- zou bedragen, dit vergeleken met de andere leverancier in Nederland kwam dit dan toch merkelijk duurder uit. Uiteindelijk geld teruggevraagd en bestelling geannuleerd. dit tot frustratie van mijn klant en planning. Dus slechte communicatie en veel te lange afhandeling. Pluspunt is dat het geld is terug gestort. Dus slechte communicatie en veel te lange afhandeling.

Henk Zwaneveld

Goed verzorgde bestelling

Onderdeel wat is nodig had hebben ze geleverd
Inlite stekker

Annemarie

Zo geregeld

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Op hoofdpunten doen ze wat ze beloven: bezorgen van de bestelde tegels in en afgesproken tijdsbestek. Dat is gelujt. Plus een vriendelijke chauffeur die de tegels netjes afleverde.
Tuintegels

C.E. van Gastel

Makkelijk en goed

goed
Copper Blend 8071049 / opsluitbanden 4000024D

Bestratingsmarkt.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bestratingsmarkt.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 november 2013

Bestratingsmarkt.com

Ontdek de charme van eersteklas bestrating bij Bestratingsmarkt.com! 🌿 Duik in een wereld van verfijnde tuintegels en premium keramische materialen, rechtstreeks afkomstig van topmerken zoals MBI, Excluton, Refin, Tuinvisie, Wienerberger, VT WONEN, VanDerSanden, Kijlstra, Michel Oprey en In Lite. En het mooiste? We leveren door heel Nederland, zodat jouw ideale bestrating slechts een klik verwijderd is. Hoewel we trots concurrerend zijn op prijs, gaat bij ons de liefde voor uitmuntende service, kwaliteit en betrouwbaarheid altijd voorop. Als familiebedrijf koesteren we ouderwetse waarden, wat betekent dat jij, onze klant, altijd op nummer één staat.

Kamperzijweg 6

8181 NC Heerde

Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?
Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?

Weening

Vlot personeel

John

Steengoed!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Leveren volgens afspraak, prima communicatie.
Tegels en gereedschappen

Milou Foole

Bestratingmarkt had wat ik nergens anders kon vinden!

opsluitbanden beige

Dhr. Vorderman

Besteld en afgehaald

Goede service

Ingrid van Rossum

Koninklijk geplaveid: een vorstelijke levering!

Betontegels, gebakken klinkers en een keerwand

Dany Braem