8.9 /10

checkbox95% beveelt Bestratingsmarkt.com aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?
Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?

regina meijerink

hier wordt meegedacht!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Positief! er werd meegedacht en geregeld, helemaal prima. Ook de levering zelf was heel goed gegaan, uiterst vriendelijke chauffeurs (2 verschillende merken dus 2 verschillende leveringen) die hun best deden. De tegels zelf (terrageel van Tuinvisie, 20x30cm) zijn ook leuk maar het blijken 3 kleuren te zijn, waarvan de grijze tegels heel lang nat blijven na een regenbui. Soms wel tot in de avond, terwijl de rood/gele stenen dan allang zijn opgedroogd. Bericht gestuurd naar Tuinvisie maar helaas niets meer van vernomen.
betontegels Tuinvisie terrageel 20x30cm

Maureen Reijnders

Goede service

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Na niets meer vernomen te hebben na mijn bestelling heb ik contact gezocht. Het bleek, dat het nog even kon duren voor mijn afgeleverd kon worden.. Van het weekend keurig door hen gebeld, dat mijn bestelling er volgende week aankomt. Fijn, dat ze mij hierover geïnformeerd hebben.
Traptredes

Luc Dams Cuyvers Nicole

Een tevreden klant.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Bestratingsmarkt heeft mij heel goed geholpen met het probleem van onze beton terrastegels. Door een fout van mij was de beschermlaag verdwenen. Zij hebben mij heel snel en goed geholpen met de juiste producten aan te raden en deze ook snel te leveren. Onze tegels zien er terug als nieuw uit.
Geleverde producten
Advance reiniger. Seal and protect.

Corinne Brandenburg

gerustgesteld :)

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
vriendelijk en direct geholpen. Top.
kijlstra kleigrasstenen

Rianne Mekke

SterSterSterSterLege ster

Heel tevreden met mijn bestelling bij Bestratingsmarkt.com!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Snelle levering, goede communicatie, makkelijk te bestellen.
Stapelblokken antraciet, grindmatten

Jan Rozendom

buiten stoffering

Gemakkelijk te bestellen, afspraak is afspraak. Niet de duurste
bestrating.

Bas Neele

Bestelling duurt lang.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Bestelling duurt lang slechte communicatie en staan dan zo ineens voor de deur zonder te laten weten dat ze komen zeten het zo maar neer en dan kan je zelf alles naar achter brengen geen aanrader dus. Eigenaar heeft mij gebeld en zijn excuses gemaakt voor de miscommunicatie. Dat weet ik persoonlijk wel te waarderen en daarom zal ik dit bedrijf in de toekomst nog een kans geven.
Keramische tegels

Jan Dijkstra

Alweer succes met de bestratingsmarkt!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
We hebben nu voor de derde keer een bestelling gedaan bij de bestratingsmarkt en weer zijn we meer dan tevreden. Nette communicatie, zowel via de mail als aan de telefoon, snelle levering en goede materialen. Wij zijn fan!
Klinkers en afsluitbanden

Fam Eilander

Zeker een aanrader

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Na een zoektocht voor tegels zijn we uitgekomen bij bestratingsmarkt, Na hun showroom te hebben bezocht en een keuze te hebben gemaakt, zijn we daarna goed geholpen door het personeel. Tegels zijn van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Er was tussendoor een foutje met de datum van de bezorging wat ze snel hebben op kunnen lossen, en je goed op de hoogte werd gehouden door hun. Uiteindelijk is alles goed gegaan. Raad dit bedrijf zeer zeker aan voor kwaliteit en service!
Oprit tegels en ophoogzand

Jeroen Van der Meer

Kleine bestelling en toch goede service

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Recent een klein onderdeel voor onze tuinverlichting gekocht bij deze site. Levering duurde wat langer dan door ons verwacht. Navraag resulteerde in zeer snelle respons. Het onderdeel stond op punt binnen te komen bij dit bedrijf en zou daarna direct verzonden worden. Twee dagen later lag het onderdeel bij ons op tafel! Erg tevreden dus met de afhandeling en zou zeker nog een keer bij dit bedrijf bestellen.
Water lock In-lite

Almelo

Makkelijk bestellen en snelle levering, prima

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Producten prima prijs en snelle levering maar met de (extra) leverkosten ging het nog even mis. Uiteindelijk naar tevredenheid persoonlijk via de telefoon opgelost.
Tegels/klinkers/betonbandjes/goten

Top Beton klinkers antraciet

Snelle levering meedenken goede prijs kwaliteit verhouding
Betonklinkers en vulzand

Bert Hottinga

Super contact voor direct afhalen.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Na contact kleine bestelling, direct kunnen afhalen. Hiermee transport kosten kunnen besparen. Zeer positief contact.
Oudhollandse Schellevis tegels.

Mike van der Weijden

Top advies

Goed advies en snel geleverd
Tegels

Bestratingsmarkt.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bestratingsmarkt.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 november 2013

Bestratingsmarkt.com

Ontdek de charme van eersteklas bestrating bij Bestratingsmarkt.com! 🌿 Duik in een wereld van verfijnde tuintegels en premium keramische materialen, rechtstreeks afkomstig van topmerken zoals MBI, Excluton, Refin, Tuinvisie, Wienerberger, VT WONEN, VanDerSanden, Kijlstra, Michel Oprey en In Lite. En het mooiste? We leveren door heel Nederland, zodat jouw ideale bestrating slechts een klik verwijderd is. Hoewel we trots concurrerend zijn op prijs, gaat bij ons de liefde voor uitmuntende service, kwaliteit en betrouwbaarheid altijd voorop. Als familiebedrijf koesteren we ouderwetse waarden, wat betekent dat jij, onze klant, altijd op nummer één staat.

Kamperzijweg 6

8181 NC Heerde

Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?
Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?

regina meijerink

Traptredes

Luc Dams Cuyvers Nicole

Een tevreden klant.

Geleverde producten
Advance reiniger. Seal and protect.

Corinne Brandenburg

gerustgesteld :)

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
vriendelijk en direct geholpen. Top.
kijlstra kleigrasstenen

Rianne Mekke

SterSterSterSterLege ster

Heel tevreden met mijn bestelling bij Bestratingsmarkt.com!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Snelle levering, goede communicatie, makkelijk te bestellen.
Stapelblokken antraciet, grindmatten

Bas Neele

Bestelling duurt lang.

Keramische tegels

Jan Dijkstra

Alweer succes met de bestratingsmarkt!

Klinkers en afsluitbanden

Top Beton klinkers antraciet

Snelle levering meedenken goede prijs kwaliteit verhouding
Betonklinkers en vulzand

Bert Hottinga

Super contact voor direct afhalen.

Oudhollandse Schellevis tegels.

Mike van der Weijden