Coen
- Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
- Mooie tegels besteld, goede en snelle levering. Netjes voor de deur afgeleverd. Al met al zeer tevreden.
- Geleverde producten
- Betontegels 60x60x4
95% beveelt Bestratingsmarkt.com aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Blij met de aankoop en de levering
Super blij met bestratingsmarkt.com!
aankoop goed , levering niet!
goedkoopste
Top!
Top tip
Zo hoort kopen te zijn: perfect geregeld!
Snelle en fijne service!
top service en behulpzaam
Top bedrijf
Grote teleurstelling
Mooi terras
De klinkers voor mijn droomtuin
Slechte ervaring
Bestratingsmarkt.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bestratingsmarkt.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestratingsmarkt.com
Kamperzijweg 6
8181 NC Heerde
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Blij met de aankoop en de levering
Super blij met bestratingsmarkt.com!
aankoop goed , levering niet!
goedkoopste
Top!
Top tip
Zo hoort kopen te zijn: perfect geregeld!
Snelle en fijne service!
top service en behulpzaam