Privé persoon
Snel, hulvaardig en geruststellend!
- Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?
- Ik kan niets bedenken
- Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
- Top!
- Afgenomen dienst
- Wegslepen
Snel, hulvaardig en geruststellend!
Ik had een hele lieve meneer die me erg op me gemak liet voelen na mijn ongeluk. Alles was duidelijk en kon het niet beter treffen wanneer je in zo’n situatie zit
perfecte hulpdienst, afhandeling en communicatie heel efficiënt
Super
Pechhulp Piet is een lot uit de loterij als er toch sprake van pech is! En zo fijn dat je telefonisch op de hoogte gehouden wordt over de te verwachte tijd dat de pechhulp komt. Die bleek sneller dan verwacht!
Super!!! Enorm blij met Frank. Wat een fantastische hulp en niet te vergeten gezellige mam.
Super goed; heel goed opgevangen en begeleid bij alle sores
Top super aardige mensen weer
Piet van de Pechhulp was geweldig!
HEEL SLECHT
Perfect
Snel, keurig en vriendelijk geholpen door Frank.
Erg goed
Top service!
Erik kwam me vandaag ophalen. Hij was super relaxed en heeft goed meegeholpen met alles. Erik had bijzondere verhalen over alles wat hij in zijn vele jaren werk heeft meegemaakt!!
Bergnet verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bergnet heeft de volgende resultaten bereikt:
perfecte hulpdienst, afhandeling en communicatie heel efficiënt
Super
Super goed; heel goed opgevangen en begeleid bij alle sores
Top super aardige mensen weer
Piet van de Pechhulp was geweldig!
HEEL SLECHT
Perfect
Snel, keurig en vriendelijk geholpen door Frank.
Erg goed
Top service!