9.7 /10

checkbox97% beveelt Bergnet aan!

Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de aanrijtijd acceptabel?
Was de hulp naar tevredenheid?

Marion Boxum

Snel, keurig en vriendelijk geholpen door Frank.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Snelle hulp, leenauto beschikbaar.
Geen aanbevelingen.
Afgenomen dienst
Pechhulp en vervangend vervoer.

Far

Erg goed

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor Jordy Boonekamp. Toen ik autopech had, nam hij de moeite om met mij mee te denken en gaf hij mij duidelijk en deskundig advies over wat ik het beste kon doen. Dankzij zijn praktische en eerlijke uitleg kon ik snel de juiste beslissing nemen, wat mij veel wachttijd heeft bespaard. Zijn betrokkenheid, professionaliteit en klantgerichte houding waardeer ik enorm. Het is prettig om te merken dat iemand de tijd neemt om mee te denken en helder advies geeft. Nogmaals dank voor het waardevolle advies!

Rijcompany

Top service!

Gewoon zo doorgaan!
Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Nette eerlijke mensen die graag meedenken aan oplossingen!
Pechhulp en leenauto

Rene

Erik kwam me vandaag ophalen. Hij was super relaxed en heeft goed meegeholpen met alles. Erik had bijzondere verhalen over alles wat hij in zijn vele jaren werk heeft meegemaakt!!

Keurig op tijd!! Goede communicatie en oplossingsgericht
Niks. Nog meer Eriks aannemen
Berging ivm platte band

Robin Groeneveld lease bij Arval

SterSterSterLege sterLege ster

Slecht wat betreft de communicatie. De chauffeur was erg aardig en goed.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Jullie communicatie was erg slecht. Ik heb 4 uur gewacht en jullie hebben tot 3x toe aangegeven dat jullie er binnen 30 min zouden zijn. We hebben 3x gebeld omdat we elke niets van jullie hoorden dat het zou uitlopen. Toen de chauffeur kwam gaf hij aan dat onze melding pas 1 uur in het systeem stond. We hebben dus 3 uur voor niets staan wachten. Met de koude temperaturen was dat niet erg fijn. De chauffeur van de auto was super vriendelijk.
Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?
Beter contact houden als het erg lang duurt en jullie meerdere keren niet waarmaken wat jullie beloven wat betreft aanrij tijd. Het zou ook fijn zijn als de persoon aan de telefoon wat empathie zou tonen, door op zijn minst excuses te maken dat tot 3x toe wordt aangegeven dat jullie komen, maar helemaal niet komen
Wegslepen auto

JH kappert

prima

vlot, correct, rustig, professioneel
ga zo door
afslepen na ongeval A28

Jauhara

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Graag wil ik mijn grote waardering uitspreken voor jullie werknemer Kevin, die mij op 20 januari heeft geholpen toen ik met mijn Tesla pech had. Kevin heeft mij in de kou opgehaald en vervolgens op een veilige en nette locatie afgezet, zodat ik mijn weg op een prettige manier kon vervolgen. Wat mij vooral is bijgebleven, is zijn betrokkenheid en respectvolle houding. Hij zei letterlijk tegen mij: “Ik wil niet dat vrouwen alleen in het donker ergens staan te wachten op wat een ‘veilige plek’ moet voorstellen, maar wat niet altijd veilig is. Het is mijn verantwoordelijkheid dat hulpbehoeftigen op een correcte plek hun weg kunnen vervolgen.” Deze uitspraak zegt alles over zijn professionaliteit, menselijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Kevin doet zijn werk duidelijk niet “gewoon”, maar met passie, en dat maakt hem echt bijzonder. Daarnaast wil ik ook zijn rijvaardigheid en vakmanschap benoemen: een dikke 10+. Ik heb mij tijdens het hele proces veilig en gerustgesteld gevoeld. Kevin is zonder twijfel een visitekaartje voor Bergnet. Mocht er nog budget beschikbaar zijn (wat vast wel mogelijk is 😉), dan verdient Kevin wat mij betreft een mooie waardering of bonus. Het kost jullie fiscaaltechnisch waarschijnlijk niet eens heel veel, maar het maakt voor hem wél een groot verschil. Nogmaals bedankt voor de uitstekende service, en vooral dank aan Kevin.
Kevin behouden
Auto weggesleept naar een oplaadpunt

Claudia

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?
We stonden bij de Mac Donalds en Piet was super vriendelijk en heeft ons erg goed geholpen! Tnx Piet!
Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Piet was vriendelijk en hielp goed!
Pechhulp

Michael Maka

Frank heeft mij super snel naar een perfecte plek gebracht. Ik had verwacht dat mijn hele avond naar de kloten zou zijn maar na 2 minuten was ik weer onderweg naar huis! Bedankt Frank voor je inzet en hulp!

Meer Frankjes in dienst nemen 😜
Snelle en goede service!
Lege “tank”

Michiel M

Erik , dank je wel!

Perfect!
Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Ontzettend behulpzaam en klantvriendelijkheid! Erik heeft me perfect geholpen.
Wegslepen a9, autohuur

CH Bijvoet

Fantastisch

Wat mij betreft: niks
Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Erik heeft mij en mijn auto opgehaald na een aanrijding. Voor ik het wist waren we alweer onderweg en Erik was lief en duidelijk.
Berging na aanrijding

Het gaat goed ik weet niks

Bea

Top!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Het is door de kou druk met pechtgevalletjes, dus duurde het wat langer. Tussentijds werden we door de centrale gebeld om nog weer een update over de tijd te geven wat prettig was. Monteur Pietje pechhulp belde vervolgens zelf 10 minuten voor dat hij bij ons was, had de storing snel verholpen en goed advies mocht deze zich onverhoopt toch weer voordoen.
Geen idee
Storing verhelpen

Bergnet verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bergnet heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 25 september 2014

Bergnet

Bent u goed door ons geholpen? Bergnet is een 24 uurs autohulpdienst. Wij bieden pechhulp en hulp bij schade aan personenauto's en vrachtwagens. Bergnet heeft vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad. Wij werken continu aan het verbeteren van onze dienstverlening. Laat weten wat u vindt van onze dienstverlening. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Uw mening telt!

Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de aanrijtijd acceptabel?
Was de hulp naar tevredenheid?

Marion Boxum

Snel, keurig en vriendelijk geholpen door Frank.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Snelle hulp, leenauto beschikbaar.
Geen aanbevelingen.
Afgenomen dienst
Pechhulp en vervangend vervoer.

Far

Erg goed

Rijcompany

Top service!

Gewoon zo doorgaan!
Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Nette eerlijke mensen die graag meedenken aan oplossingen!
Pechhulp en leenauto

Rene

Keurig op tijd!! Goede communicatie en oplossingsgericht
Niks. Nog meer Eriks aannemen
Berging ivm platte band

Robin Groeneveld lease bij Arval

SterSterSterLege sterLege ster

Slecht wat betreft de communicatie. De chauffeur was erg aardig en goed.

Wegslepen auto

Kevin behouden
Auto weggesleept naar een oplaadpunt

Claudia

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Piet was vriendelijk en hielp goed!
Pechhulp

Michiel M

Erik , dank je wel!

Perfect!
Wat vond u goed aan onze dienstverlening?
Ontzettend behulpzaam en klantvriendelijkheid! Erik heeft me perfect geholpen.
Wegslepen a9, autohuur

CH Bijvoet