Tara Smid-Loof
Hele fijne ervaring. Zeer klantvriendelijk met een snelle reactie op mijn vraag, top!
- Verbeterpunten of tips
- Nvt
- Sterke punten
- Heel klantgericht.
- Product of service:
- Tumblingbaan
99% beveelt Benschop Speelplezier aan!
Mooie toestellen en goede begeleiding
Voor de eerste keer hier besteld. Snelle levering. Ik kreeg een verkeerd artikel toegestuurd, maar na dit gemeld te hebben kregen we dezelfde dag nog het juiste artikel opgestuurd . Goede service!
Gebeld of een tafel met 2 banken op voorraad waren. 's Avonds netjes volgens teruggebeld. Ook voor de wensen qua verzorging telefonisch contact gehad.
Onlangs hebben we een Akrobat trampoline gekocht, inmiddels is hij enkele maanden in bedrijf. We hebben er geen spijt van, het is een degelijke trampoline van goede kwaliteit.
Positief. Goed advies en snelle levering.
We wisten niet zo goed welke type trampoline moesten nemen. Daarom gebeld: klantvriendelijk en goede uitleg!
Prima!
Echt een aanrader! Qua communicatie, service en kwaliteit zeer tevreden
Vriendelijk behulpzaam
Heel tevreden
Super snelle levering!
Snelle service, goede levering
bestelling vlot en snel geleverd
11 jaar geleden hebben we 4 stoelen gekocht, die nu pas versleten zijn. Dus meteen weer 4 nieuwe besteld! Twee dagen na bestelling hadden we de stoelen in huis.
Benschop Speelplezier verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Benschop Speelplezier heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie toestellen en goede begeleiding
Positief. Goed advies en snelle levering.
Prima!
Echt een aanrader! Qua communicatie, service en kwaliteit zeer tevreden