Henk v.d Sllot
Zeer goed op service en eindresultaat gericht, de monteurs Rico en Andy hebben ons huis in 7 dagen omgetoverd in een paleis, en de service is snel en top, bedankt👍
Ben zeer tevreden alles in perfectie afgewerkt zal het zeker ook bij iedereen aanbevelen tot bedrijf.
Geweldig
Prima vakmensen met verstand van zaken
Van verkoop tot plaatsing goed contact en nette service en dat met echte vakmensen.
Vriendelijk, duidelijk en komen afspraken na
Top en snel werk
Groots!!!!!
Goed vooral het plaatsen bedankt Alfons Mike Ella
Vanaf het begin een goed gevoel bij dit bedrijf en dit bleek te kloppen
Fantastisch
Zeer correct
Fijn bedrijf, mooie kwaliteit, goede service, aanrader.
Het proces van de nieuwe kozijnen van advies gesprek tot
Een zeer goed bedrijf dat meedenkt en adviseert
Benitech Kozijnen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Benitech Kozijnen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed vooral het plaatsen bedankt Alfons Mike Ella
Vanaf het begin een goed gevoel bij dit bedrijf en dit bleek te kloppen
Fantastisch
Zeer correct
Fijn bedrijf, mooie kwaliteit, goede service, aanrader.
Het proces van de nieuwe kozijnen van advies gesprek tot
Een zeer goed bedrijf dat meedenkt en adviseert