albert
goed gedaan ziet er netjes uit alleen jammer dat de rek waarvan het raam op wordt geleverd niet snel wordt opgehaald hoort wel bij de service das wel weer jammer
Afgelopen week kunstof kozijnen zijn geplaatst in woonkamer voor en achter door Benitech. Ik ben zeer tevreden van advies door Wilco tot plaatsen door Mike en Haico erg goede montures harde werkers en vriendelijk. Na het plaatsen was alles netjes schoongemaakt. Echte aanrader. Ik wens jullie heel veel succes in de toekomst.
Fantastisch uitstraling en Kwaliteit
Vakmanschap geleverd door Robert en Andy
Very good service. Everything was done well, everything was left tidy. Thanks to Marten and Gertjan for a job well done.
Goed betrouwbare partner in de renovatie van de 2 dakkapellen. De monteurs waren heel vriendelijk en kleine verzoeken werden direct verholpen.
Van advies tot plaatsen erg fijn verlopen
Prima service, kundige monteurs en zeer tevreden over het eindresultaat!
Ervaren en deskundig met een perfect resultaat. 100% aanbevelen, Mike/Kenneth superhero's!! Ben er echt blij mee
3 dagen zijn ze er mee bezig geweest maar het is klaar. Haico, Kennethe en Mike van #benitech wat een resultaat echt fantastisch gedaan💪👍, het plaatsen van de kozijnen, dakraam, ramen en deuren pff wat een vakmanschap en oog voor detail 👌 en wat was het gezellig met jullie
Perfect en heel mooi
Op 10en 11 juli een vakkundig en zorgvuldig team mogen ontvangen, zijn heel tevreden!
Vakkundig, niet gehaast, prima afwerking en afspraken die ze nakomen.
Kozijnen van Benitech besteld en in het tussentijd ook geplaats. Echt super blij hiermee en dik aanbevelen
Lezen is niet de beste kwaliteit helaas
Benitech Kozijnen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Benitech Kozijnen heeft de volgende resultaten bereikt:
Fantastisch uitstraling en Kwaliteit
Vakmanschap geleverd door Robert en Andy
Van advies tot plaatsen erg fijn verlopen
Prima service, kundige monteurs en zeer tevreden over het eindresultaat!
Perfect en heel mooi
Vakkundig, niet gehaast, prima afwerking en afspraken die ze nakomen.
Lezen is niet de beste kwaliteit helaas
Benitech Kozijnen heeft de volgende resultaten bereikt: