9 /10

checkbox95% beveelt Benem aan!

Twan van Mierlo

Goed advies snelle levering

Rems perstang

Patrick Aerts

Prima service. Snelle en correcte levering

Noppenmat voor vloerverwarming met isolatie

MIRA

SterSterSterSterLege ster

Snelle en correcte levering. Alles was ook stevig verpakt. Duidelijke website, ik kon alles snel en duidelijk vinden zonder dat ik de technische achtergrond heb.

Product of service:
Alles voor het aanleggen van verwarming/water bij een renovatie.

Eric Oomen

Snel Vriendelijk en goed geholpen

Aspen

Nunes Victor Hugo

Perfect!

Lovak afrolapparaat

Ronald Verloop

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring goed geholpen door medewerker heeft het uitgelegd en daarna de bestelling compleet in het winkelmandje gezet zodat ik de bestelling kon plaatsen

Grondleiding Terrendis

Erik Coekaerts

Snelle en perfecte levering.

Product of service:
Aspen mini pompje oranje om conventiewater van de airco unit af te voeren.

Chris Janssen

Snelle service

Water kraantje

Emiel

SterSterSterHalve sterLege ster

Het lijkt erop dat het verwerken van orders een beetje rommelig gaat. Dat kan gebeuren en normaal zou ik niet direct een review daarover schrijven, maar omdat jullie mij er specifiek om vroegen bij deze wel. Op maandag rond 2 uur plaatste ik mijn bestelling. Ik vind jullie website overzichtelijk en ik had eea snel gevonden om te bestellen. "Woensdag bezorgd" stond er in mijn winkelmand. Top, al heb ik niet echt haast. Diezelfde middag hebben jullie mij gebeld dat één van de onderdelen toch niet zo snel geleverd kon worden door jullie toeleverancier. Een alternatief was daar wel op voorraad zodat het alsnog geleverd kon worden, daarvoor moest ik wat bijbetalen (want het alternatief was duurder). Op dinsdag ontving ik van jullie een mail dat de levering uitgesteld is naar donderdag. Voor mij in dit geval geen probleem en ik vind dat netjes gecommuniceerd. Op donderdag belden jullie dat er van de wartels voor de sanitairverdelers niet genoeg op voorraad zijn. Ik red me eerst met minder, dus de overige leveren jullie na. Ik ben op dat moment druk, en denk er later pas aan dat de order die dag al geleverd zou worden. Daarom stuur ik 's avonds nog een mail om te vragen wanneer ik de order kan verwachten. Vrijdag ochtend heb ik snel een mail terug dat het pakket die dag wordt klaargemaakt, dus dat hij naar verwachting zaterdag bezorgd zal worden. Op zaterdag komt de PostNL het pakket netjes afleveren. Bij het uitpakken blijken 2 onderdelen te missen, op dat moment ga ik er van uit dat dat ook onderdeel is van de nalevering Op maandag stuur ik toch even een mail om te checken of dat klopt. Uit jullie reactie die middag blijkt dat dat niet het geval is, maar jullie gaan het naleveren met de missende wartels. Ik schrijf deze review op vrijdag, de nalevering komt als het goed is begin volgende week. Al met al dus zo'n 14 dagen later dan initieel in het winkelmandje werd aangegeven. Zoals ik al schreef voelt dit allemaal wat rommelig aan. Vooral omdat jullie er pas op donderdag (een dag nadat jullie het in theorie zouden inpakken) achter komen dat er nog meer onderdelen niet op voorraad zijn. Ook vind ik het een beetje gek dat ik eerst heel netjes een mail krijg dat de levering is uitgesteld, maar dat het die dag dan niet geleverd wordt en ik zelf moet navragen waar het blijft. Voor de duidelijkheid, ik vind dit allemaal niet heel erg. Soms lopen dingen ook gewoon even niet helemaal lekker. In een situatie zoals deze zou ík liever direct een mail krijgen met "Het wordt waarschijnlijk zaterdag pas omdat onderdeel x toch moeilijker te leveren is. Onderdeel y duurt nog wat langer dus daar maken we een nalevering van.". Dan weet ik direct waar ik aan toe bent. Pluspunten zijn de duidelijke website met volledige informatie, dat jullie bellen over nalevering/alternatief om te overleggen (ipv mailen) en dat jullie snel op mailtjes reageren. Ondanks mijn huidige ervaring zou ik in de toekomst zeker wel weer bij jullie bestellen, maar als ik wel een keer meer tijdsdruk heb kijk ik waarschijnlijk toch even ergens anders. (Ik heb geprobeerd om het hele verloop zo feitelijk mogelijk te beschrijven zodat lezers van deze review zelf kunnen bepalen wat ze ervan vinden)

Sanitair verdelers, perstang en wat losse dingetjes

Zadel

René Vermeulen

Uitstekend

Product of service:
Voor 1500 euro aan koppelingen, afsluiters, buigijzers, montage rail etc voor mijn warmtepomp project.

koen lenders

Zeer goed, behulpzaam en snelle levering

Buisisolatie

Ronald Schouwstra

Heel erg goed

Mini Orange

Benem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Benem heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 2 januari 2023

Benem

Benem staat voor duidelijke communicatie, snelle levering en kwaliteitsproducten. Neem contact op voor deskundig advies of vind online direct het materiaal voor jouw klus.

Twan van Mierlo

Goed advies snelle levering

Rems perstang

Patrick Aerts

Prima service. Snelle en correcte levering

Noppenmat voor vloerverwarming met isolatie

MIRA

Product of service:
Alles voor het aanleggen van verwarming/water bij een renovatie.

Eric Oomen

Lovak afrolapparaat

Ronald Verloop

Grondleiding Terrendis

Erik Coekaerts

Snelle en perfecte levering.

Product of service:
Aspen mini pompje oranje om conventiewater van de airco unit af te voeren.

Chris Janssen

Snelle service