Leo Aelen
- Product of service:
- Electrische vloerverwarming van magnum
De levering is goed te volgen. zoals men op de hoogte wordt gehouden
Duidelijke website, goede service, snel geleverd.
Goed service en snel leveren
Zeer behulpzaam
Parfait
Bestelling gedaan, even gebeld om te kijken of het op voorraad is, volgende morgen kon ik het al halen. Perfect. Producten zelf helemaal ok. De gebruikte hamerkopbouten helemaal super.
Snelle aflevering van qualitatieve producten
goed
Monster netjes ontvangen. Ik kan hier wel iets mee.
Keurig snelle levering.
Voor de eerste keer besteld en heerlijk gezegd, zeer goed service alles was correct
Snelle service, uitstekende producten
Erg netjes een kosten loos monster opgestuurd gekregen. Snelle levering. Mooi product.
Heel goed en correct
Benem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Benem heeft de volgende resultaten bereikt:
De levering is goed te volgen. zoals men op de hoogte wordt gehouden
Duidelijke website, goede service, snel geleverd.
Goed service en snel leveren
Zeer behulpzaam
Parfait
Snelle aflevering van qualitatieve producten
goed
Monster netjes ontvangen. Ik kan hier wel iets mee.
Keurig snelle levering.
Snelle service, uitstekende producten