9.1 /10

checkbox97% beveelt Ben'S Webwinkeltje aan!

Ridderikhoff

Duidelijk emails en snelle verzending

Vermeer

SterSterSterSterLege ster

Ondanks dat mijn bestelling niet goed was doorgekomen, netjes en snel verzonden na contact met Ben’s webwinkel

Judith van der Made

Goede kwaliteit DVD’s.

Toon Stoffels.

De placemats waren netjes verpakt.

Bianca Rutten

SterSterSterLege sterLege ster

Zeer klantvriendelijk en erg behulpzaam, netjes op afspraak geleverd Mooie kwaliteit.

Alfred

Super....zeer attent en meedenkend. Staat voor service. Nogmaals dank. gr alfred

Alexandra

Goede ervaring ondanks miscommunicatie.

Jeffrey

super alleen sommige pins waren iets te goed erop gezet met resultaat dat ze iets gebogen waren maar was snel op te lossen

Danielle wildschut

Ik ben heel goed geholpen👍🏻👍🏻

leni

verrassend

S. van den Berg

Snelle verzending, goed verpakt en heb de producten in goede staat ontvangen.

SterSterSterSterLege ster

Leuk en gevarieerd assortiment. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden als de bestelling wordt verstuurd.

M.

Goede en snelle levering. Product was naar verwachting.

Denise van zundert

Ik heb efteling pins gekocht en ben zeer tevreden!!

SterSterSterSterLege ster

Een ruim en verassend assortiment en een snelle levering. Ik ga zeker vaker gebruik maken van deze webshop.

Ben'S Webwinkeltje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ben'S Webwinkeltje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 3 november 2019

Ben'S Webwinkeltje

Alle mensen met alle interesses kunnen hun hart ophalen bij mijn Webwinkeltje, dé webshop voor iedereen! Neus maar eens rond in het uitgebreide, veelzijdige online assortiment en u zult zien – u kijkt uw ogen uit! Leuke gadgets, films en series, munten en biljetten, belletjes, Efteling-spullen… Ik heb het allemaal voor u. Bestel snel en maak kans op kortingen en extraatjes!

markt 407

3431 LK nieuwegein

Ridderikhoff

Duidelijk emails en snelle verzending

Vermeer

Judith van der Made

Goede kwaliteit DVD’s.

Toon Stoffels.

De placemats waren netjes verpakt.

Bianca Rutten

SterSterSterLege sterLege ster

Alfred

Alexandra

Goede ervaring ondanks miscommunicatie.

Jeffrey

Danielle wildschut

Ik ben heel goed geholpen👍🏻👍🏻

leni

verrassend

S. van den Berg

Snelle verzending, goed verpakt en heb de producten in goede staat ontvangen.

M.

Goede en snelle levering. Product was naar verwachting.

Denise van zundert

Ik heb efteling pins gekocht en ben zeer tevreden!!

Ben'S Webwinkeltje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10