Neemt klacht serieus, is kundig, geeft duidelijke uitleg en advies, en is prettig in de omgang
Fijne behandeling. Er wordt erg meegedacht en het is er super veilig. Duidelijke uitleg en oefeningen.
- zeer deskundig, specifieke kennis - behandelingen altijd to the point en vaak direct klachten verminderend - duidelijke uitleg en verwachtingsmanagement
Fijne duidelijke begeleiding. Redder in nood
Hele goede begeleiding en heldere uitleg. Fijn dat er filmpjes op YouTube en Instagram zijn die je terug kunt kijken. Armanda is een professionele en kundige therapeut die je op je gemak weet te stellen.
Armanda is zeer kundig en stelde me vanaf moment 1 op mijn gemak. Ze nam mijn klachten serieus en gaf uitstekende uitleg.
Ze is professioneel, betrouwbaar en erg prettig in de omgang. Ze neemt je serieus en zegt waar het op staat op een prettige manier.
Armanda is superkundig, geduldig, en kan heel goed uitleggen. Hierdoor werden mijn klachten serieus genomen, en door haar duidelijke uitleg herstelde ik van meer dan 20 jaar klachten!
Mijn klachten zijn na 6 behandelingen al zo goed als verdwenen, terwijl ik vóór die tijd dacht er nooit meer vanaf te komen. Ze houdt je ook totaal niet aan het lijntje en behandelt ook niet vaker dan nodig is. Daardoor voel je dat het haar ook echt om jou en het resultaat gaat, en niet om het geld.
Ik voel Merchtem gehoord en serieus genomen. Mijn klachten zijn ook afgenomen, al zijn we er nog niet.
Geen duidelijk plan en tegenstrijdige adviezen
zij luistert goed, geeft goede adviezen en neemt je vragen en klachten serieus, ze heeft mij tegelijkertijd met bekkenfysio ook behandeld aan mijn piriformis syndroom aan de linkerkant, enige behandeling die door haar behandeling goed hersteld is, maar dat gaat ook tegelijkertijd met bekken controle. alle lof voor deze therapeute!
Duidelijke uitleg en eerlijke verwachtingen scheppen. Ook oine cursus, zodat ik zelf meer kennis opbouw en minder behandelingen nodig had
Omdat ze echt luister naar je probleem. En heeft echt verstand van zaken.
deskundig, goed afstemmend, luisteren,professioneel
Bekkenfysiotherapie Helmond verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bekkenfysiotherapie Helmond heeft de volgende resultaten bereikt:

Bekkenfysiotherapie Helmond
Braakse bosdijk 3
5703 HZ Helmond
Fijne duidelijke begeleiding. Redder in nood
Geen duidelijk plan en tegenstrijdige adviezen
Omdat ze echt luister naar je probleem. En heeft echt verstand van zaken.
deskundig, goed afstemmend, luisteren,professioneel
Bekkenfysiotherapie Helmond heeft de volgende resultaten bereikt: