Reviews

Beixo

9.1 / 10
89 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.1/10
Info over verloop order
8.6/10
Snelheid levering
8.9/10
Bestelgemak
8.9/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.6/10
After sales
8.7/10

89 Reviews

Alexander

10/10

In Januari 2016 hebben wij een mooie elektrische fiets gekocht bij Beixo. Goede kwaliteit en geweldige service!

Sterke punten

Prijs kwaliteit
Service

Verbeterpunten of tips

Geen


Alexander

10/10

Via Beixo hebben wij een elektrische fiets gekocht in Januari 2016. Naast de aankoop van de fantastische fiets was de service en uitleg ook geweldig. Erg tevreden, ga zo door!

Sterke punten

Unieke fiets
Geboden service (uitleg, klantvriendelijkheid)


John Sellors

10/10

First class, could not find my choice of bike at a local dealer to try out, contacted Ad, who built a bike for me to try on arrival at his workshop. So impressed with the product and service I... First class, could not find my choice of bike at a local dealer to try out, contacted Ad, who built a bike for me to try on arrival at his workshop. So impressed with the product and service I bought two.

Sterke punten

Small friendly family company. Knowledgeable of the cycle industry and very understanding of their customers needs. Prompt aftersales service when purchasing accessories.


Jos Zoun

8/10

Klantgericht, servicegericht

Sterke punten

Beixo is een prima merk en de elektrische vouwfiets is geweldig!!!

Verbeterpunten of tips

geen


libbe oost

8/10

Ik vind het ontwero van de kardan too maar heb moeite met de kwaliteit van de trappers die van mijn vouwfiets al 2 keer afgebroken zijn Van mijn share is het enige min puntje dat de toelichting... Ik vind het ontwero van de kardan too maar heb moeite met de kwaliteit van de trappers die van mijn vouwfiets al 2 keer afgebroken zijn Van mijn share is het enige min puntje dat de toelichting van het aansluiten van de schijfrem van het voorwiel ontbreekt . Ik heb moeten puzzelen om het aan te sluiten . Dit is mijn 2e beixo dus draag ik jullie een warmhart toe

Verbeterpunten of tips

Probeer de vouwfiets lichter te maken


Anoniem

10/10

Snelle en vriendelijke service.

Sterke punten

Snelle levering, snelle communicatie, vriendelijk, kennis van zaken.

Verbeterpunten of tips

Meer info over reserve onderdelen op de website (catalogus, online shop), meer info over afstellen/repareren op de website


Peter de Lange

10/10

Snelle levering, eerlijk en kundig advies, goede producten

Sterke punten

Goede bereikbaarheid, staan open voor verbeteringen

Verbeterpunten of tips

Meer foto's op website


Rob Vriens

10/10

Lekker eigenzinnig met een prettige uitwerking: 'Een geweldig product'

Sterke punten

Duidelijke website, helder, transparant

Verbeterpunten of tips

Meer aan de weg timmeren. Het helpt mensen uit de auto...


Anoniem

8/10

Goede feedback met problemen

Sterke punten

prima fiets , je merkt niets van de cardan.

Verbeterpunten of tips

klapbare trappers verbeteren.


Hans Groenendijk

10/10

In De Bilt een lange proefrit gemaakt op de Slim met Nexus 8. Prima voorlichting en uitleg. Ik heb een paar dagen later de fiets bij een dealer besteld en binnen een paar dagen was hij binnen. Ik ga... In De Bilt een lange proefrit gemaakt op de Slim met Nexus 8. Prima voorlichting en uitleg. Ik heb een paar dagen later de fiets bij een dealer besteld en binnen een paar dagen was hij binnen. Ik ga de Beixo Slim gebruiken als boodschappenfiets maar ook als alternatief voor de racefiets in de wintermaanden. Dan moet wel het tempo naar beneden want de Slim is aanzienlijk zwaarder en met zijn 57 centimeter frame is hij eigenlijk te groot voor mij. Maar dat is niet de hoofdzaak, het gebrek aan voldoende versnellingen maakt het het zwaarst. Ik kan natuurlijk de nexus 8 vervangen voor een Rohloffnaaf met 14 versnellingen maar dat kost bijna 1000 euro extra. Ik neem dus het lagere tempo voor lief in de wintermaanden en spaar zo aanzienlijk onderhoud en slijtage uit aan de racefiets. Ik heb wel de pedalen vervangen voor Shimano PD-M324.

Sterke punten

Goede voorlichting en met de proefrit was niets te veel. Klasse! Een hele plezierige fiets en ziet er fantastisch uit zonder bagagedrager.

Verbeterpunten of tips

De zadelpen is alleen in hoogte verstelbaar dus je kan het zadel niet kantelen. Ik glij een klein beetje naar voren maar ik ben maar 175 lang. Als je wat langer bent heb je daar waarschijnlijk geen last van. Ik denk er nog over om de zadelpen te vervangen voor eentje die je wel kan kantelen...