Nathalie
- duidelijk en correct
- Product of service:
- behang
Alles verliep correct en de levering gebeurde snel
Snelle en goede levering.
De kleur viel erg tegen.
Snelle en correcte levering, goed product
Slecht, krijg verkeerde behang toegestuurd, niet zoals de beschrijving aangeeft, dit gemaild en het antwoord is, het is wel het juiste behang fijne dag met een retourlabel, echt ongelofelijk klantonvriendelijk.
Komt afspraken na mooi behang
snel geleverd.
Dit was onze eerste keer. En daar was niks mis mee. Heb het bedrijf al aangeraden aan anderen.
super ervaring
Ik heb het behang besteld, en in 3 dagen in huis, en het behang ziet er zelfde nog mooier uit dan ik op de site zag
Duidelijke site, makkelijk zoeken, voorraad te zien.
Behangwereld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Behangwereld heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles verliep correct en de levering gebeurde snel
Snelle en goede levering.
De kleur viel erg tegen.
Snelle en correcte levering, goed product
Komt afspraken na mooi behang
snel geleverd.
super ervaring
Duidelijke site, makkelijk zoeken, voorraad te zien.
Behangwereld heeft de volgende resultaten bereikt: