Marianne
- Product of service:
- Arte behang
zeer positief
Groot assortiment
Na het behangen bleek dat we toch een behangrol teveel hadden besteld. De behangrol was nog keurig gesealed en hebben we geretourneerd. Daarna werd ik gebeld door behangwereld dat het niet mogelijk is om producten te retourneren na de wettelijke termijn van 14 dagen. Wij waren (blijkbaar) 14 dagen later dan deze termijn. Er werd voorgesteld de behangrol naar ons terug te sturen, dat hebben we geweigerd. We hebben niets meer aan deze behangrol, deze kan veel beter gewoon weer verkocht worden. Dat is veel beter voor het milleu, dan dat wij deze behangrol weg gooien. Ook werd ons medegedeeld dat wij indien we ons bedenken we konden vragen om 'onze' behangrol. Kortom 'onze' behangrol, blijft daar wellicht tot het einde der tijd liggen?
Fijn en duidelijk contact en snelle levering!
Top bedrijf, reageer snel en behang snel bezorgd.
Het behang is mooi, maar de kleuren komen niet helemaal overeen met de foto’s.
Online kwam ik het bedrijf tegen. Alles zag er keurig netjes uit. Ook de website was duidelijk.
Goed en keurig op tijd geleverd
Zeer goed´
Snel en goede levering
Erg goede klantenservice en mooi behang!
goed
zeer goed
Top service
Behangwereld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Behangwereld heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer positief
Groot assortiment
Fijn en duidelijk contact en snelle levering!
Top bedrijf, reageer snel en behang snel bezorgd.
Het behang is mooi, maar de kleuren komen niet helemaal overeen met de foto’s.
Goed en keurig op tijd geleverd
Zeer goed´
Snel en goede levering
Erg goede klantenservice en mooi behang!
goed
zeer goed