R. Stoker
- Sterke punten
- Duidelijke website en snelle service
- Product of service:
- Behang
Snelle service
Correcte artikelen en levering prima.
Zoveel keuze in behang, je raakt bijna de weg kwijt! En zo duidelijk gesorteerd. Wat we nu uitgekozen hebben is precies waar we naar op zoek waren!!! Wij zijn heel blij.
perfect
Positief
Veel aanbod en super tevreden
grote sortering en alles duidelijk beschreven
Goede levering, en kwaliteit behang
Enorm veel keus in behang! Ook handig dat in iedere bak een aangebroken rol ligt. Zoek je een combinatie dan zijn er tientallen behangboeken voorradig.
Snel binnen en echt super mooie kwaliteit
Goede service
Top bedrijf
Teleurstelling
Prachtig behang met snelle service
Top alleen het product mag wel wat sneller geleverd worden
Behangwereld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Behangwereld heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle service
Correcte artikelen en levering prima.
perfect
Positief