Cees Faeseler
- Sterke punten
- goede prijs
- Product of service:
- behang
95% beveelt Behangersbedrijf Veltenaar BV aan!
95% beveelt Behangersbedrijf Veltenaar BV aan!
keurig bedrijf
Niet goed, behang kon even niet geleverd worden, wat natuurlijk kan gebeuren. Maar helemaal geen pro-actieve communicatie. Ik heb er zelf (meermaals) achteraan moeten zitten.
Excellent
Keurig en correct
Zeer goed
Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering.
Fijn bedrijf
Zoekgeraakt behang goed opgelost door dit bedrijf! Erg meedenkend.
top
Prima ervaring. Behang besteld en vlot en prima geleverd. Behang voldoet aan mijn verwachting. Is precies als op foto’s op website.
ze staan je vriendelijk te woord
Prima website, snelle levering volgens afspraak, prima produkt
Al een paar keer behang hier besteld en altijd keurig geadviseerd en keurig geholpen.
Netjes en snelle levering
Goede service!
Behangersbedrijf Veltenaar BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Behangersbedrijf Veltenaar BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Behangersbedrijf Veltenaar BV
Dorpsstraat 11
3299 BB Maasdam
Excellent
Keurig en correct
Zeer goed
Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering.
Fijn bedrijf
Zoekgeraakt behang goed opgelost door dit bedrijf! Erg meedenkend.
top
ze staan je vriendelijk te woord