7.5 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox77% beveelt Behangloods aan!

Malou Melissen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Eenmaal behang besteld. Er was beloofd dat het 03-09 binnen zou zijn. Helaas 4 dagen later nog niet aanwezig en niet verzonden. Na bellen bleek het behang vertraging te hebben. Het was fijn geweest hiervan op de hoogte te worden gebracht. Heb op dit moment nog steeds geen bericht gezien dat het verzonden is…

Behang + lijm

Antwoord Behangloods

Hallo Malou, Wij hebben de stalen op 19 augustus per post naar je toegestuurd. Deze zou je natuurlijk al ontvangen moeten hebben. Vriendelijk vragen wij je om ons een mail te sturen met het ordernummer van je bestelling zodat wij je adresgegevens kunnen controleren. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Behangloods

Leonie Van Kuilenburg

Geweldig

VliesBehang met patroon

Betsie Grotentraast

Sandra Snijders

Behang voor de kamer van mijn dochtertje gekocht. Mooi design en goede kwaliteit. Geeft echt een sfeer aan de slaapkamer

Behang met bloemen design

Simone Vonken

SterSterSterLege sterLege ster

Bezorgen van de proefstalen met de post gaat niet goed. Heb meer dan twee weken moeten wachten om de stalen te ontvangen. De levering van het behang zelf via DHL was er netjes binnen 2 dagen. Behanglijm zelf was niet heel geweldig. Behanger heeft eigen lijm gebruikt omdat het behang terug van de muur viel.

Proefstalen, behang, behanglijm en behangspullen

GVL

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos. Bij 2 bestellingen wordt, in afwijking van de beloofde leverdatum, om productietechnische redenen de levering uitgesteld. Bij één bestelling zelfs zonder aankondiging. En dat voor een levering van 3 resp. 1 rol.....

behang grafisch 3D motief geel van ESTAhome SKU: EH-131700

Chantal Demeester

Snel geleverd

Behang gekocht voor de speelkamer op te frissen voor de kleinkinderen

Fleur Vansenne

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Helaas niet heel positief. We hadden twee behangstalen besteld. Ten eerste duurde het ruim een week voor ze opgestuurd werden, daarnaast zaten ze ook in een enorme doos, terwijl dit makkelijk een envelop had kunnen zijn en ten derde was een van de stalen ook nog de verkeerde. Dus dat was wel een teleurstelling.

Twee behang stalen

Iris Aerts-Hereijgers

SterSterSterLege sterLege ster

1,5 week geleden kreeg ik netjes een mailtje dat mijn bestelling vertraagd was, en 1 a 2 dagen later verzonden zou worden. Tot op heden niets vernomen dus gebeld. Blijkt één van het behang pas over 2 weken te komen, de rest gaat nu wel meteen toegestuurd worden en kreeg ook al meteen een bevestiging van de post dat deze er morgen aan gaat komen, dus wel netjes opgepakt weer meteen.

3 soorten behang

C Snoek

SterSterLege sterLege sterLege ster

Vind het erg jammer dat ze niet kunnen voldoen aan de belofte over de bezorging van het behang. Eerste keer achter aan gebeld en toen werd 2 dagen later het behang bezorgt, nu wederom er achteraan gebeld, en nog steeds niets gekregen en ook niets meer gehoord. Niet echt klantvriendelijk.

Behang van Sanders en Sanders

Antwoord Behangloods

Goedemiddag Ciska, Dank je wel voor je bericht. Graag willen wij je laten weten dat wij je bestelling op 11 augustus naar je toegestuurd hebben en dat volgens de track & trace je bestelling op 12 augustus bij je is afgeleverd. Mocht je je bestelling niet hebben ontvangen dan vragen wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Behangloods

Jannie

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Het duurde heel lang voordat de bestelling er was. Pas bij navraag kreeg ik hier een heel kort bericht terug over dat het door omstandigheden vertraagd was, en snel verstuurd zou worden (was ruim op tijd besteld) Ik had het nodig ivm project maar moest kreeg geen fijne meewerkende reactie hierop. Moest maar wachten en hopen ..

Antwoord Behangloods

Goedemorgen Janine, Dank je wel voor je bericht. Op 7 augustus heb je ons gevraagd wanneer je bestelling geleverd zou worden. Op dezelfde dag hebben wij je laten weten dat je bestelling helaas vertraagd was en dat wij je deze op dinsdag zouden versturen. Je hebt je bestelling dan ook de dag daarna ontvangen. Zover wij kunnen zien hebben wij je hierover op de hoogte gebracht en heb je je bestelling inderdaad de volgende dag ontvangen. Onze excuses dat deze wel iets later is bezorgd dan werd aangegeven. Prettige dag! Met vriendelijke groet, Behangloods

Eline Polle

Heel mooi stevig behang met alles wat je nodig hebt. En snelle levering!

Behang met startersset

Henny Franken

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Veel te duur. Hetzelfde behang elders €30 goedkoper per rol.

Product of service:
Behang elders veeteelt goedkoper.

Antwoord Behangloods

Hallo Henny, Dank je wel voor je bericht. Het komt wel eens voor dat rollen in de opruiming of actie worden gedaan waardoor deze voor een goedkopere prijs in de winkel kan liggen. Helaas kunnen wij niet mee met deze prijzen. Met vriendelijke groet, Behangloods

Peter Gansbeke

niet zo goed

stalen behang, nooit te geleverd

Antwoord Behangloods

Goedemiddag Peter, Het spijt ons dat u niet tevreden bent. Wij hebben de stalen op 23 juli per post naar u toegestuurd. Omdat u ons liet weten deze niet ontvangen te hebben, hebben wij met u het adres gecontroleerd en de stalen opnieuw op 7 augustus naar u toegestuurd. Met vriendelijke groet, Behangloods

Yvonne

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering van mooi behang. Veel variatie in keuze en handige rekentool voor het berekenen van het benodigde behang.

Behang

Behangloods verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Behangloods heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.5/10
  • checkEerste review geschreven op 9 oktober 2019

Behangloods

Bij Behangloods vind je een groot assortiment behang van toonaangevende behangmerken tegen scherpe prijzen. We houden ons aanbod continu up-to-date, zodat je bij ons altijd de allernieuwste collecties en producten kunt vinden. Dus of je nu op zoek bent naar een hip en schattig kinderbehang of een gave jungle print om die ene saaie muur eindelijk eens een kleurrijke make-over te geven: bij Behangloods slaag je gegarandeerd!

Staalsteden 27

SterSterLege sterLege sterLege ster

Behang van Sanders en Sanders

Jannie

Eline Polle

Heel mooi stevig behang met alles wat je nodig hebt. En snelle levering!

Behang met startersset

Henny Franken

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Veel te duur. Hetzelfde behang elders €30 goedkoper per rol.

Product of service:
Behang elders veeteelt goedkoper.

Peter Gansbeke

niet zo goed