Nettie Panen
- Product of service:
- Proef pakket behang. Kom er zeker op terug als ik een behanger gevonden heb.
Goede ervaring
Goed, alleen de rol had maar 9 meter en een patroon. Dus maar 3 banen uit te halen.
er staat op de site op voorraad, maar als je belt waar de bestelling blijft wordt er gezegd ja op voorraad bij de leverancier
Mooi behang, snel bezorgd
Zeer goede ervaring gehad. Snelle levering vsn het behang
Snelle service en leuk om visueel het behang al op de wanden te zien.
Alles helemaal perfect! Goede kwaliteit fleece geleverd, meters op de site berekend klopte precies met verloop van patroon. Tussendoor contact gehad met wat vragen over levering: meteen iemand aan de lijn, vriendelijk en correct geholpen.
Op 6 mei een bestelling van proefstaaltjes gedaan we zijn nu 26 mei en nog steeds niets ontvangen. Gemaild waarop ik antwoord krijg dat het dan op 15 mei zou verzonden zijn en over 5 dagen zou toekomen ? Stel dat je echt je gerief daar besteld.. wanneer zou dat dan toekomen..
Zeer slecht
Alles prima geregeld ,zeer tevreden.
Duidelijke website met uitstekende order afhandeling
Makkelijk te bestellen, duidelijke berekening voor behang, goede omschrijving van het product, goede prijs en snelle levering. Het enige wat ik merkte is dat de kwaliteit ondanks het merk van het behang minder was. Het vliesbehang scheurde zodra het nat werd, waardoor behangen niet zo lekker ging zoals we eerder hebben gedaan toen we hetzelfde merk bij een andere webshop hadden besteld. Nu weet ik niet of dit ligt aan de webshop of de kwaliteit van het product, maar het was wel opvallend.
Ik kocht 2 soorten behangpapier voor de kinderkamers
Prima Online bestellen is ook goed overzichtelijk
Behangloods verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Behangloods heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooi behang, snel bezorgd
Zeer goede ervaring gehad. Snelle levering vsn het behang
Snelle service en leuk om visueel het behang al op de wanden te zien.
Zeer slecht
Alles prima geregeld ,zeer tevreden.
Duidelijke website met uitstekende order afhandeling
Ik kocht 2 soorten behangpapier voor de kinderkamers