7.5 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox77% beveelt Behangloods aan!

Herma van de Hoef

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Behang snel ontvangen. Er staat een rekentool op de site, om dus uit te rekenen hoeveel behang je nodig hebt. Deze klopt niet!! Dus behang over en op eigen kosten deze weer retour moeten sturen!

Behang bosdieren

Antwoord Behangloods

Goedemorgen Herma, De calculator is een hulpmiddel. Dit geeft een schatting van het verwachte verbruik. Het daadwerkelijke verbruik wordt bepaald door de exacte situatie en de manier waarop het behang wordt aangebracht. Als de rol onbeschadigd is en nog in de verpakking zit dan mag je deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Wij zullen het bedrag binnen 14 werkdagen terugstorten op je rekening. Met vriendelijke groet, Behangloods

Katelijne Kokken

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Negatief inzake de staaltjes. Ik vind het belachelijk dat er 2,50 moet betaald worden voor staaltjes die zo klein zijn dat je het patroon er niet eens volledig op kan zien. Ik vind dat echt niet kunnen. Ik begrijp dat het ook te maken heeft met verzenden, maar ik betaal, terwijl ik meerdere staaltjes bestel voor ieder staaltje 2,50. En dan krijg ik niet eens een staaltje waarop het patroon te zien is.

Antwoord Behangloods

Goedemorgen Katelijne, Omdat een staal een uitsnede van de print is, is het niet altijd mogelijk om de gehele print of een exact stuk van het behang te laten zien. Wij hebben een stalenservice zodat je de kwaliteit en de kleurechtheid kan bekijken voordat je een bestelling plaatst. Het volledige patroon zie je dan ook op de website. Op de website wordt ook aangegeven dat de stalen een afmeting hebben van 26,5 x 21 cm. Ook wordt dit nog eens in de orderbevestiging aangegeven. Als je niet tevreden bent met de stalen en deze zijn onbeschadigd dan mag je ze natuurlijk binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Voeg dan de bestelbevestiging erbij en geef hierop wat wat je precies terug wilt sturen. Prettige dag! Met vriendelijke groet, Behangloods

Yuri van Zwol

SterSterLege sterLege sterLege ster

Waardeloze bezorging èn communicatie daarover.

Renovlies behang

Nicky van de Wakker

Slecht!

Behangstaaltje

Antwoord Behangloods

Hallo Nicky, Het spijt ons dat je niet tevreden bent met het staal dat je hebt ontvangen. Als het staal niet gekreukeld is en onbeschadigd is mag je deze binnen 30 dagen na ontvangst naar ons terugsturen. Wij zullen dan het bedrag van het staal terugstorten op je rekening. Prettige avond! Met vriendelijke groet, Behangloods

Linda Zuizewind

Joyce Wilms

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Tweemaal behang moeten bestellen. Er zou 'wat' kleurverschil in de badges kunnen zitten. Blijken gewoon twee verschillende kleuren te zijn. Er wordt aangegeven dat er binnen bepaalde tijd geleverd wordt, de wachttijd was echter vele malen langer.

Petrol blauw junglemotief behang

Anne-Marie Smits

Goed geholpen, aardige mensen. Veel keus uit mooi behang.

Behang en diensten voor behangen

Tara Krul

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Vlotte levering en duidelijke beschrijving. Wel erg zonde dat bij elke rol de snijranden erg zichtbaar zijn. Hierdoor sluiten de banen behang minder mooi aan op elkaar.

Esta home behang bloemenmotief terra

Antwoord Behangloods

Goedemorgen Tara, Het spijt ons dat je een klacht hebt ontvangen. Graag ontvangen wij foto's van de klacht en een duidelijke omschrijving hiervan. Wij zullen dan je klacht bekijken en deze beoordelen. Wil jij ook het ordernummer van je bestelling aan ons doorgeven? Alvast bedankt en onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Behangloods

Slechte klachtenafhandeling

Antwoord Behangloods

Goedemiddag Annika, Naar aanleiding van de foto's en je omschrijving van je klacht heeft onze leverancier naar je klacht gekeken. De witte vlekken die je noemt wijzen op oppervlakteschade die tijdens het aanbrengen is ontstaan. Alles wijst er namelijk op dat de lijm langer dan aanbevolen op het behang is blijven zitten voordat deze werd verwijderd. Wanneer de lijm te lang heeft gedroogd, moet er harder worden gewreven om deze te verwijderen. Hierdoor kan de verflaag of de oppervlakteafwerking van het behang loslaten, wat resulteert in de zichtbare witte vlekken. Omdat er sprake is van een verwerkingsfout en geen productiefout kunnen we geen compensatie aanbieden. Met vriendelijke groet, Behangloods

Lisanne

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

6 rollen behang besteld á een totaalbedrag van bijna €300. Maandag voor 15 uur besteld zou zaterdag in huis zijn. Het behang was volgens de website ook gewoon op voorraad. Op vrijdagochtend contact gezocht of we het behang echt zaterdag zouden ontvangen, dat zou het geval zijn. Echter vrijdagmiddag een mail ontvangen dat er een vertraging zit in de productie en het behang pas maandag of dinsdag verzonden gaat worden. Het pakket wordt maandag verzonden, maar heeft DHL nooit gehaald. Hierna wordt het behang in twee pakket verzonden en is het dus veel later binnen gekomen dan wat op de website beloofd is. Klantenservice geeft totaal geen sjoege en als klant wordt je helemaal niet tegemoet gekomen terwijl Behangloods zich niet aan de afspraak houd. Uiteindelijk ook nog een printfout in het behang 🫣

S.I. Goertz

Behangpapier

Sam

Slecht

Antwoord Behangloods

Goedemorgen, Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent! Graag vernemen wij waarom dat is. Wij helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Behangloods

Rachel Santos

Heel goed!

Behang op maat

Ruby Van der Meijden

Goede kwaliteit behang

Kinderbehang

Behangloods verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Behangloods heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.5/10
  • checkEerste review geschreven op 9 oktober 2019

Behangloods

Bij Behangloods vind je een groot assortiment behang van toonaangevende behangmerken tegen scherpe prijzen. We houden ons aanbod continu up-to-date, zodat je bij ons altijd de allernieuwste collecties en producten kunt vinden. Dus of je nu op zoek bent naar een hip en schattig kinderbehang of een gave jungle print om die ene saaie muur eindelijk eens een kleurrijke make-over te geven: bij Behangloods slaag je gegarandeerd!

Staalsteden 27

7547TA Enschede

Herma van de Hoef

Behang bosdieren

Katelijne Kokken

Yuri van Zwol

SterSterLege sterLege sterLege ster

Waardeloze bezorging èn communicatie daarover.

Renovlies behang

Nicky van de Wakker

Slecht!

Behangstaaltje

Linda Zuizewind

Joyce Wilms

Petrol blauw junglemotief behang

Anne-Marie Smits

Goed geholpen, aardige mensen. Veel keus uit mooi behang.

Behang en diensten voor behangen

Tara Krul