7.6 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox78% beveelt Behangloods aan!

Martin Rombach

SterSterSterLege sterLege ster

Behang op tijd geleverd. Helaas niet de juiste lengte maat van 5 meter hoewel daar extra voor betaald moet worden. Slechts 4.50 geleverd met een extra baan van 50 centimeter die je niet kunt gebruiken omdat die geheel afwijkend is. Behang verder is perfect ziet er goed uit zoals op de foto’s. Het behang kan ik aanbevelen de geleverde extra maat niet.

Italië landschap

N

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas heb ik geen goede ervaring met dit bedrijf. Ik heb twee keer behang besteld. Bij de eerste levering ontving ik het verkeerde product. Bij de tweede levering heeft een vakman het behang aangebracht, maar daarbij bleek er duidelijk kleurverschil te zijn tussen de rollen. Het resultaat zag er simpelweg niet uit. De vakman gaf ook aan dat dit absoluut niet hoort en dat er waarschijnlijk iets mis is met het behang. Ik heb direct contact opgenomen en foto’s meegestuurd. Tot mijn verbazing werd er door het bedrijf aangegeven dat er geen kleurverschil zou zijn. Ik heb zelfs nog gecontroleerd of de batchnummers overeenkwamen, wat dus het geval was, maar het verschil was overduidelijk zichtbaar. Gewoon een duidelijke productiefout. De geboden oplossing was het opsturen van nieuwe rollen, maar na deze ervaring heb ik daar geen vertrouwen meer in en dus ook geen behoefte aan. Uiteindelijk heb ik het behang er weer af moeten halen, omdat het gewoon te lelijk was om naar te kijken. Kortom: veel geld kwijt en geen enkel goed resultaat. Ik kan me niet voorstellen dat zij dit zelf thuis zouden accepteren.

behang bloemmotief terracotta roze van ESTAhome SKU: EH-139794

Mitchell Doorn

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ja knudde matige kwaliteit en retour kosten voor de klant?? Alsof we 20 jaar terug in de tijd gaan

Antwoord Behangloods

Goedemorgen Mitchell, Het spijt ons dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. Wanneer je een klacht hebt op je bestelling dan ontvangen wij graag foto's hiervan zodat wij de klacht kunnen bekijken. Als je iets wilt terugsturen dan mag je dat doen binnen 30 dagen na ontvangst mits het nog in de verpakking zit en onbeschadigd is. Wij storten het bedrag dan binnen 14 werkdagen terug op je rekening. De retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening. Dit wordt dan ook duidelijk op de website vermeld. Prettige dag! Met vriendelijke groet, Behangloods

Fatima Lozano

Monique

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Esta home

Antwoord Behangloods

Goedemorgen Monique, Behang is een batch-gevoelig product. Om minimale kleurverschillen voor onze klanten te voorkomen, hanteren we een strikt retourtermijn van 30 dagen na ontvangst. Met vriendelijke groet, Behangloods

Monique van Lee

Esta home behang

Maaike

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb idd stalen besteld, maar nooit ontvangen. Ik begrijp niet waarom ik mijn ervaring moet delen voor iets dat ik nog niet heb ontvangen?

behang stalen

Antwoord Behangloods

Goedemorgen Maaike, Wij hebben de stalen op 10 maart per post naar je toegestuurd. Zou je ons een mail willen sturen met daarin je ordernummer? Wij kijken graag even na of je adresgegevens kloppen zodat wij de stalen opnieuw naar je toe kunnen sturen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Behangloods

Dimitri Verpraet

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel negatieve ervaring: bestelde stalen komen weken later pas aan en 2 van de stalen waren te belachelijk om op te sturen. Het was een staal waar de pixels extreem uitvergroot waren, niet te beoordelen als het iets was voor mij of niet. Als de start van een eventuele aankoop zo verloopt dan is mijn vertrouwen helemaal weg om bij behangloods iets aan te kopen. Ondertussen bij een andere website de benodigde artikelen aangekocht, dit verliep heel vlot. Tevens waren die stalen daar 1€ dit is dus minder dan de helft dan bij behangloods.

Voorlopig stalen maar na deze ervaring nooit meer

Amber Sterken

SterSterSterSterLege ster

Goed. Snel geleverd. Mooi behang, en retour is goed geregeld.

Petra Vannoosten

SterSterSterSterLege ster

Heel mooi product maar zeer lange wachttijd.

Fotobehang

Ismail Guven

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mooi behang maar heel veel print fout

Bloemen behang

Antwoord Behangloods

Goedemorgen Ismail, Wij hebben je zojuist een mail gestuurd. Omdat het behang een ambachtelijk product is kan het wel eens voorkomen dat er een foutje in zit. Graag vernemen wij van je! Met vriendelijke groet, Behangloods

Geantwoord op

Behangloods verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Behangloods heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.6/10
  • checkEerste review geschreven op 9 oktober 2019

Behangloods

Bij Behangloods vind je een groot assortiment behang van toonaangevende behangmerken tegen scherpe prijzen. We houden ons aanbod continu up-to-date, zodat je bij ons altijd de allernieuwste collecties en producten kunt vinden. Dus of je nu op zoek bent naar een hip en schattig kinderbehang of een gave jungle print om die ene saaie muur eindelijk eens een kleurrijke make-over te geven: bij Behangloods slaag je gegarandeerd!

Staalsteden 27

Dimitri Verpraet

Voorlopig stalen maar na deze ervaring nooit meer

Amber Sterken

SterSterSterSterLege ster

Goed. Snel geleverd. Mooi behang, en retour is goed geregeld.

Petra Vannoosten

SterSterSterSterLege ster

Heel mooi product maar zeer lange wachttijd.

Fotobehang

Ismail Guven