7.7 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox80% beveelt Behangloods aan!

AW

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Onklantvriendelijk

Tinne

Prachtig behang. Vlot, duidelijk & veilig geleverd

Carine Cox

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vreselijk, 3 rollen papier besteld, zeer slechte kwaliteit. Het papier werd behangen door een beroepsschilder die 20 jaar ervaring heeft en ons heel huis al heeft gedaan. Altijd perfect. Na telefonisch contact en per mail was de uitleg dat het aan de manier van hangen lag. Dus voor mij nooit meer behangloods

C

Pieter Vissers

Behangpapier gekocht

Ding ding Odijk

SterSterSterLege sterLege ster

Goed behang, alleen een rol teveel besteld (we hebben wel de rekentool van jullie gebruikt) en de retourkosten zijn erg hoog en het wordt je niet gemakkelijk gemaakt om iets retour te sturen in vergelijking met andere bedrijven.

Antwoord Behangloods

Goedenavond, De calculator is een hulpmiddel. Dit geeft een schatting van het verwachte verbruik. Het daadwerkelijke verbruik wordt bepaald door de exacte situatie en de manier waarop het behang wordt aangebracht. Als de rol nog in de verpakking zit en onbeschadigd is mag je deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. In de doos van je bestelling zit een retourformulier. De retourkosten zijn afhankelijk van het gewicht en per vervoerder verschillend. Zodra wij de rol retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag terugstorten op je rekening. Met vriendelijk groet, Behangloods

Danielle Giezeman

SterSterLege sterLege sterLege ster

Levertijd was echt te lang (2 weken)

Samples

Antwoord Behangloods

Goedemiddag Danielle, Omdat sommige stalen in je bestelling een levertijd hadden werd de uiterste leverdatum ook vermeld in de orderbevestiging. Helaas merken wij ook dat de post er soms langer over doet dan gebruikelijk is. Hopelijk heb je wel een leuk behangetje kunnen vinden :-) Met vriendelijke groet, Behangloods

maaike Leppers

Prima!

Iris Schippers

Goede kwaliteit, print komt overeen met de foto op de site.

Dolinda Pal

Goede snelle levering en prachtig sterk behang

Wilma Moens

prima bedrijf ,snelle service en bezorging, netjes geleverd!

Product of service:
behang met prachtige schilderachtige blauw/grijs/witte bloemen, vergrijsd.

Anke Kuin

Anton Heijmerikx

Correct en goed geholpen

Landschapsbehang

Behangloods verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Behangloods heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 9 oktober 2019

Behangloods

Bij Behangloods vind je een groot assortiment behang van toonaangevende behangmerken tegen scherpe prijzen. We houden ons aanbod continu up-to-date, zodat je bij ons altijd de allernieuwste collecties en producten kunt vinden. Dus of je nu op zoek bent naar een hip en schattig kinderbehang of een gave jungle print om die ene saaie muur eindelijk eens een kleurrijke make-over te geven: bij Behangloods slaag je gegarandeerd!

Staalsteden 27

Ding ding Odijk

SterSterSterLege sterLege ster

Danielle Giezeman

SterSterLege sterLege sterLege ster

Levertijd was echt te lang (2 weken)

Samples

maaike Leppers

Prima!

Iris Schippers

Goede kwaliteit, print komt overeen met de foto op de site.

Dolinda Pal

Goede snelle levering en prachtig sterk behang

Wilma Moens

prima bedrijf ,snelle service en bezorging, netjes geleverd!

Product of service:
behang met prachtige schilderachtige blauw/grijs/witte bloemen, vergrijsd.

Anke Kuin

Anton Heijmerikx