Sandra nijhuis
- Product of service:
- paars aubergine behang met bloemen en vogels
Goede omschrijving van het behang, snelle levering, mooi behang
Kleur van het behang komt in het geheel niet overeen met de kleur op de website. Behang zou bruin met beige moeten zijn en is roze met oranje.
Mooie behangstalen!
goede website, hel tevreden met het product en snel geleverd
Goede kwaliteit, goed verpakt
Onbereikbaar , heb 2 mails gestuurd over retournerend, en 0 reactie gekregen.
Mooi behang en snelle levering
Prima prijs/kwaliteit. Snelle service en goede adviserende website.
Magneetbehang gekocht maar magneten blijven er niet op hangen, geen enkele. Geen service!
Late levering
Redelijk
netjes en vlot geholpen
Artikelen zijn goed, service is er niet
Behangloods verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Behangloods heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede omschrijving van het behang, snelle levering, mooi behang
Mooie behangstalen!
goede website, hel tevreden met het product en snel geleverd
Goede kwaliteit, goed verpakt
Onbereikbaar , heb 2 mails gestuurd over retournerend, en 0 reactie gekregen.
Mooi behang en snelle levering
Prima prijs/kwaliteit. Snelle service en goede adviserende website.
Late levering
Redelijk