7.6 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox79% beveelt Behangloods aan!

Ylona

SterSterLege sterLege sterLege ster

Kleur erg afwijkend van foto en geen mogelijkheid om staaltje te bestellen.

Antwoord Behangloods

Goedemorgen Ylona, Je kan van het behang dat je hebt besteld (348009) zeker een staal bestellen via Behangloods.nl. Met vriendelijke groet, Behangloods

Leo

Erg goed. Behang is snel en netjes verpakt geleverd

Ruby

Behang besteld bij deze website. Toen ik later de reviews las hield ik mijn hart vast... ik heb de klantenservice wel gebelt om te vragen of het behang al verzonden was want ik had nog geen melding. Het behang was nog niet verzonden want de verf die ik erbij besteld had was niet op voorraad, de verf geannuleerd en het behang de volgende dag in huis door DHL. Ik had het geld van de verf binnen 3 dagen al weer terug op mijn rekening. Zeer vriendelijke klantenservice en stellen je gerust. Het behang werd keurig geleverd zonder gedoe of problemen. Ik ben er echt heel erg tevreden mee! Het zit er strak op! Heel erg bedankt!

Manuela de lange

Heel goed en netjes geleverd

Was een aanbieding maar superblij mee

Paul van Vegchelen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte levering en communicatie. Bij 2 bestellingen pas levering na navraag wat de status is omdat er niet gecommuniceerd kan worden dat er vertragingen zijn.

Anique Vonken

Heel tevreden!

Behang en Muurverf

D Abspoel

Er was iets niet helemaal goed gegaan met de levering. Keurige reactie en netjes mijn geld terug gehad. Super service en de volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Lies Kindt

Heel tevreden! Ik ontving mijn (foto) behang heel vlot en precies op maat (na goed overleg met Behangloods). Mooie kleuren. En dan ook nog eens betaalbaar. Ik kijk met genoegen naar mijn 'nieuwe' muur.

Fotobehang Daken Parijs

A Feskens

Via internet besteld, vraag gesteld wat betreft levering, klopte precies

Sanne Schoenmakers

Erg mooi behang, snelle levering.

Maartje Raassens-Duijkers

SterSterSterHalve sterLege ster

Levering duurde best lang. Behangstaal was niet hetzelfde als het behang op rol: zowel de kleur als de manier waarop het geprint was was niet hetzelfde. Behang is stevig zit er strak tegenaan.

behang art deco bogen roze en beige bruin van ESTAhome - 139984

Naïk van Duijn-Nijssen

Goede kwaliteit producten, handige en duidelijke instructieomschrijvingen en filmpjes

3D behang

Natascha Koning

SterSterSterHalve sterLege ster

Positief. Alleen was het lang wachten op de behangstalen.

Michael Weggemans

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Levering te laat en het behang is echt dramatisch

Ilse Boomsluiter

SterSterSterLege sterLege ster

Mooie producten, duidelijk in beeld gebracht. Helaas voor de producten die ik besteld heb zat een lange levertijd op, ook voor een geretourneerd product nog altijd geen reactie op gehad of geld terug.

Antwoord Behangloods

Goedenavond Ilse, Wij hebben je retour ontvangen en het bedrag zal binnen 14 werkdagen worden teruggestort op je rekening. Met vriendelijke groet, Behangloods

Geantwoord op

Behangloods verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Behangloods heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.6/10
  • checkEerste review geschreven op 9 oktober 2019

Behangloods

Bij Behangloods vind je een groot assortiment behang van toonaangevende behangmerken tegen scherpe prijzen. We houden ons aanbod continu up-to-date, zodat je bij ons altijd de allernieuwste collecties en producten kunt vinden. Dus of je nu op zoek bent naar een hip en schattig kinderbehang of een gave jungle print om die ene saaie muur eindelijk eens een kleurrijke make-over te geven: bij Behangloods slaag je gegarandeerd!

Staalsteden 27

7547TA Enschede

Ylona

SterSterLege sterLege sterLege ster

Kleur erg afwijkend van foto en geen mogelijkheid om staaltje te bestellen.

Leo

Fotobehang Daken Parijs

A Feskens

Via internet besteld, vraag gesteld wat betreft levering, klopte precies

Sanne Schoenmakers

Erg mooi behang, snelle levering.

Maartje Raassens-Duijkers

behang art deco bogen roze en beige bruin van ESTAhome - 139984

Naïk van Duijn-Nijssen

3D behang

Natascha Koning

SterSterSterHalve sterLege ster

Positief. Alleen was het lang wachten op de behangstalen.

Michael Weggemans

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster