Els
- Woonplaats
- Borculo
Prima bedrijf denk mee naar oplossingen
Ik was blij dat jullie er zoveel verstand van hebben, en dat jullie wisten hoe te handelen.
Zeer prettig communiceren. En
Zie de sterren
Erg goede en eerlijke communicatie.
Alles prima. Nog wel even afwachten of de mollen echt zijn verdwenen.
Goede ervaring en professionele hulp
Goed bedrijf. Komt gemaakte afspraken na. Ik kreeg uitleg voor de ongedierte bestrijder aan het werk ging. Het was een vriendelijke man, die vlot en goed zijn werk deed.
Ricardo kist heeft snel gereageerd, echter het bestrijden was €20 duurder dan eerst aangegeven én hij heeft het nest laten hangen. Voor het weghalen ervan heeft hij naar eigen zegge geen tijd. Ik heb tot 2x toe mijn klacht telefonisch doorgegeven aan beestjes kwijt maar werd op een vervelende manier te woord gestaan, geen begrip voor mijn klacht en als commentaar “ik neem alleen maar de telefoon aan!”, bedankt Liza voor je onprofessionele aanpak. Ik
Heel fijn. Binnen een half uur waren de wespen verdwenen. Zeker aan te bevelen!
Initieel best professioneel maar het probleem in kwestie was niet opgelost. En het was best prijzig dus dan mag dat wel... Terug contact opgenomen, toen was het "geduld hebben" Na veel geduld en nog steeds last van rioolvliegjes nogmaals contact opgenomen. Nu wacht ik al meer Dan 2 weken gewoon op antwoord. Alle communicatie wordt genegeerd en ik zit nog steeds met rioolvliegjes. Geen aanrader.
Boven planten van de groentetuin Die zijn gewoon helemaal wit van het poeder vergif ! Dit is niet meer eetbaar
We werden snel en deskundig geholpen, na een aantal dagen vinden we nog steeds dode wespen, dus hij heeft zijn werk goed gedaan
Beestjeskwijt.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Beestjeskwijt.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima bedrijf denk mee naar oplossingen
Zeer prettig communiceren. En
Zie de sterren
Erg goede en eerlijke communicatie.
Alles prima. Nog wel even afwachten of de mollen echt zijn verdwenen.
Goede ervaring en professionele hulp
Heel fijn. Binnen een half uur waren de wespen verdwenen. Zeker aan te bevelen!
Beestjeskwijt.nl heeft de volgende resultaten bereikt: