Brand
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Product of service:
- ondergoed
98% beveelt Beerenonderkleding.nl aan!
Prima onderkleding
Goed, levert snel, kwalitatief goed product. Zit fijn, voelt behaaglijk aan.
Goede ervaring!!! Fijn bedrijf!
Ervaring is prima
Uitstekend
Buitengewoon goed. Ruim 15 jaar geleden kocht ik mijn Beerenonderkleding in de winkel. Ongeveer 1 jaar geleden vond ik deze website en ik kan het iedereen aanbevelen. Mijn kleine jongen kan nu niet meer stiekem onder de slappe broekspijpen naar buiten gluren, hier kan ik nog vele verhalen over vertellen.
Zeer goed
Ik heb al verschillende jaren een goede ervaring en kom daarom weer terug als ik wat nodig heeft.
Duidelijke website
Vlotte bezorging
Al jaren draag ik Beeren shirts
Alleen maar goede…..
Beerenonderkleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Beerenonderkleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Beerenonderkleding.nl
Dorpstraat 26
6438 JV Oirsbeek
Prima onderkleding
Goed, levert snel, kwalitatief goed product. Zit fijn, voelt behaaglijk aan.
Goede ervaring!!! Fijn bedrijf!
Ervaring is prima
Uitstekend