Hurrelbrink Hoveniersbedrijf
- Sterke punten
- Snelle levering
- Product of service:
- Complete inrichting voor Citroën Jumpy 2017
99% beveelt VHD Bedrijfswageninrichting aan!
99% beveelt VHD Bedrijfswageninrichting aan!
Ik bestelde enkele lades voor de laadruimte van mijn Ford Connect en ik ben ontzettend tevreden! Alles netjes geordend nu, niets dat nog uit mijn wagen valt bij het openen van de deuren! ;-)
Ik heb een kast besteld voor mijn ford transit werd geleverd maar er was niemand thuis de beste man heeft omdat de tuin poort open stond het in de schuur gezet helemaal blij mee
Fijne communicatie met snelle en vriendelijke levering. Met een heel mooi product
Levering van vloerplaat voor citan past perfect
snelle levering van het product
De bestelling ging snel. Zo ook de levering.
Heel goede ervaring, mails gekregen met extra vragen IVM type en jaar voertuig.
Positief
In verleden goede ervaringen. Hierdoor opnieuw bestelling gedaan. Jammer genoeg slechte communicatie deze keer en terugkoppeling over levering en verloop ervan. Langer dan 5 weken gewacht op levering welke via derden verzonden is uiteindelijk. Een dropshipping constructie.
Interieur voor Opel Combo aangeschaft, snalle afhandeling prima service
Snelle levering van perfect passend rack
prima!! de levering van de onderdelen is vlot verlopen.
VHD Bedrijfswageninrichting verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VHD Bedrijfswageninrichting heeft de volgende resultaten bereikt:
VHD Bedrijfswageninrichting
Simon Vestdijkwei 7
8914 AX Leeuwarden
Levering van vloerplaat voor citan past perfect
snelle levering van het product
De bestelling ging snel. Zo ook de levering.
Heel goede ervaring, mails gekregen met extra vragen IVM type en jaar voertuig.
Positief
Interieur voor Opel Combo aangeschaft, snalle afhandeling prima service
Snelle levering van perfect passend rack
prima!! de levering van de onderdelen is vlot verlopen.
VHD Bedrijfswageninrichting heeft de volgende resultaten bereikt:
VHD Bedrijfswageninrichting