9 /10

checkbox96% beveelt Bebo Parket aan!

8.2/10
Kwaliteit van de producten

Kees ten Hoor

SterSterSterSterLege ster

Na een aantal keren in de verkoophal te zijn geweest, krijg je een goede indruk en royale ontvangst met consumptie . Dus ruim drie jaar geleden een pvc clickvloer gekocht. Inmiddels is de vloer al vervangen vanwege schade tengevolge van vervorming van de vloerdelen. De oorzaak van de schade is onduidelijk. Waarschijnlijk mede door aanschaf in de corona periode, waardoor advisering en de legservice onvolledig functioneerde, is de keuze onder die omstandigheden minder goed geweest. In goed overleg met de mensen van Bebo hebben we nu gekozen voor een gelijmde pvc vloer. In combinatie met vloerverwarming is dat een hele goede oplossing. De nieuwe vloer is inmiddels vakkundig gelegd en Bebo heeft ons het bedrag van de oude vloer vergoed. Wij zijn blij met onze nieuwe vloer en vinden dat Bebo het goed met ons heeft afgewikkeld.

Antwoord Bebo Parket

Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te horen dat we het samen goed hebben kunnen oplossen en dat u nu tevreden bent met uw nieuwe gelijmde PVC-vloer. We wensen u veel plezier met de vloer en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in een van onze vestigingen. Tip! Wist u dat u met een foto van uw nieuwe vloer kans maakt om het aankoopbedrag terug te winnen? Deel uw foto op social media met #verliefdopmijnbebovloer en doe automatisch mee! Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Rodijk

4 jaar terug een nieuwe click pvc vloer gekocht Maar naar drie jaar knapte somige verbinding los Het lag aan de ondervloer maar door verkeerde informatie Kreeg ik een nieuw vloer Vandaag opgehaald Bedankt voor de goede service

Antwoord Bebo Parket

Beste Rodijk, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer. Fijn dat het allemaal goed is gekomen! Goede service is bij ons ontzettend belangrijk. Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

fam kalle

mooi geholpen klantvriendelijk vandaag geholpen door en verkoper die vroeg waar komen jullie vandaan ik zij ven Goeree Overflakkee hij zij Zeeland haha ik zij niet vloeken we komen uit Sommelsdijk maar goed de verkoper was toppie ik beveel om daar eens te gaan kijken top en top

Antwoord Bebo Parket

Beste familie Kalle, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Fam. Aarnoutse

Ik wist niet dat een vloer uitzoeken voor de slaapkamers zo leuk kon zijn. Er hangt een hele gezellige sfeer, leuke mensen die er verstand van hebben. Tussendoor een soepje van het huis. Weer even verder kijken. Tussendoor even een broodje van het huis. Weer even verder kijken. Uiteindelijk met de perfecte vloer naar huis voor weinig geld. We zijn helemaal voorzien en hebben dus ook niet echt een reden om nog eens terug te gaan. Maar ik ben toch nog even in ons nieuwe huis gaan kijken of we stiekem niet een kamertje over het hoofd hebben gezien. Een dikke 10 voor jullie mooie zaak, beste mensen van de ..... Wacht even, onze trap moet nog. Dank voor de prachtige vloer, ik heb even gewacht met mijn review, zodat ik foto's van mijn vloeren heb. Nu 2 slaapkamers gedaan, we hebben nog liggen voor de overloop en nog 2 slaapkamers. Super blij mee. Prachtige pvc klik vloer. Zonde om er spullen op te gaan zetten! We komen graag terug. Fam. A

Antwoord Bebo Parket

Beste familie Aarnoutse, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Van Deursen

Perfecte begeleiding en advies voor ons mooie pvc kliklaminaat.

Antwoord Bebo Parket

Beste Marian, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Luisterburg

Uitstekende service en klantgerichtheid! Het team is ontzettend vriendelijk en denkt echt met je mee. Ik heb een zeer prettige ervaring gehad en voelde me goed geholpen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke en betrouwbare service!

Antwoord Bebo Parket

Beste Anne, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Wim

Hebben een jaar geleden wandtegels gekocht, door omstandigheden nu pas aan begonnen. De kleur viel ons tegen. Gebeld met bebo en konden de tegels terug brengen zonder probleem. Nieuwe uitgezocht. Prima geholpen door de mensen van bebo. Top.

Antwoord Bebo Parket

Beste Wim, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Fam. Maurik

Vriendelijk en hulpvaardig, we hadden smorgens gebeld of onze keuze nog op voorraad was, maar bij aankomst was het een laminaat uitvoering en wij wilde klik pvc. Bebo medewerker stelde voor om iets anders uit te zoeken en wij kwamen uit Flevoland dus ruim een uur rijden. We hebben onze keuze laten vallen op een duurdere uitvoering en Bebo is ons daarin tegemoet gekomen.

Antwoord Bebo Parket

Beste familie Maurik, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Marijke

Wat n aardige mensen bij Bebo.Heel behulpzaam.En heel veel keus. En dan ook nog koffie en broodjes bij binnenkomst en bij weggaan. Daar gaan we nog wel eens terug.Toppers.

Antwoord Bebo Parket

Beste Marijke, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Edwin

Goede heldere uitleg. Ruime keuze en zeer prettige prijzen.

Antwoord Bebo Parket

Beste Edwin, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Evianne van Oosterhout

We zijn super tevreden over onze ervaring bij Bebo Parket Etten-Leur. Op 5 februari 2025 zijn we in de showroom in Etten-Leur erg fijn geholpen door Linda. Ze nam uitgebreid de tijd voor ons, dacht mee en gaf eerlijk en deskundig advies bij het kiezen van onze visgraat vloer. Het voelde meteen vertrouwd. Gisteren is de vloer gelegd door twee vakbekwame jongens. Ze werkten netjes, professioneel en met zichtbaar plezier in hun werk. Alles is strak afgewerkt en het eindresultaat is echt prachtig geworden. Van begin tot eind een fijne ervaring. Wij raden dit bedrijf zeker aan!

Antwoord Bebo Parket

Beste Evianne, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Fam.Cense

Super gezellige ontvangst door gastvrije medewerkers. Zeer behulpzaam. Goed advies en mooie prijs. Echt aan te bevelen als je een betaalbare, mooie vloer wil kopen. De keuze is reuze!

Antwoord Bebo Parket

Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Van den berg

SterSterSterSterLege ster

Wat zal ik zeggen...de prijzen staan ZONDER btw. Dus er kwam even €40 bij. Ja mevrouw, kreeg ik toen ik aangaf dat bij verkoop aan particulieren dit in of bij de prijzen vermeld moet staan, " de kleine lettertjes vind u hier en daar in de winkel". Bij ophalen, kwam de medewerker van het magazijn aanrijden met pakken tegels die weken in de regen gestaan hebben. Hier heb ik nadien over geklaagd, Na telefonisch contact hierover met BEBO, hebben ze dit netjes opgelost.

Joelle

Top service! De personeel is gastvrij en super vriendelijk. Ons vrij gelaten in de keuze en mening (niet opdringerig). Bij binnenkomst een hartelijk ontvangst, gelijk koffie/thee en frisdrank aangeboden gekregen en een lekkernij. Eenmaal een keuze gemaakt, bij het ophalen opnieuw koffie/thee en frisdrank aangeboden gekregen. Top service!

Antwoord Bebo Parket

Beste Joelle, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Martin

We zijn er na goed overleg uitgekomen. Mijn dank

Antwoord Bebo Parket

Beste Martin, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Geantwoord op

Bebo Parket verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bebo Parket heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 13 november 2017

Bebo Parket

Bebo Parket, Deze week leegverkoop van lamelparket, houten vloeren, laminaat! Aanbieding van goedkope vloeren alleen deze week! Laagste prijs garantie!

Bovenlandweg 10

Rodijk

fam kalle

Fam. Aarnoutse

Van Deursen

Perfecte begeleiding en advies voor ons mooie pvc kliklaminaat.

Luisterburg

Wim

Fam. Maurik

Marijke

Edwin

Goede heldere uitleg. Ruime keuze en zeer prettige prijzen.

Evianne van Oosterhout

Fam.Cense