Ans Van der Beek
Zeer goed
- Welke soort product heeft u besteld? (Steakbox/BBQ/Gourmet)
- Gourmet
- Sterke punten:
- Keurig verpakt in koelbox Alle soorten vlees in aparte zakjes Mooie schaal om het vlees op te leggen
Zeer goed
Duper netjes ingepakt. Duidelijke tijds levering.
Uitstekend bedrijf.
Producten worden goed verpakt en snel geleverd. Meestal zijn de producten van goede kwaliteit.
Altijd correct
Prima service, word op de hoogte gehouden wanneer het aankomt, top!
Goed.
Werd tijdig en mooi verpakt geleverd (je kon het tijdstip voor de levering opvolgen). Heel lekkere producten, goeie kwaliteit!
Afspraak is afspraak
Zeer goede kwaliteit
Met bbq thuisbezorgd zelf is alles prima, bezorging via trunkrs is elke keer het zelfde liedje! Ik heb de chauffeur ( elke keer weer en keer een andere chauffeur ) en via trustpilot, mijn teleurstellende niet nakomende afspraken besproken. Ik wil het graag toelichten. Ik geef duidelijk aan waar ze moeten zijn en hoe ze moeten rijden en ook dat ze moeten bellen…. Want ze staan altijd bij de buren voor de deur die honden hebben en dan komt de chauffeur niet uit zijn bus of hij zet het bij de buren voor de deur !!!!! Zonder dat dit de afspraak is.
Goede kwaliteit en snelle levering
Steeds héél correct
Ik heb verschillende keren besteld bij Michael en Sandy Alles is top kwaliteit En de bezorging is ook top en op tijd
Zeer positief, levering was niet geleverd op de juiste datum Michael van BBQ is hier meteen achteraan gegaan dat het alsnog zaterdag gebracht werd. Echter gezien dit een delicaat (gekoeld) product is niet meer aangedurfd om dit aan de gasten voor geschotelen.
BBQthuisbezorgd verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BBQthuisbezorgd heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Duper netjes ingepakt. Duidelijke tijds levering.
Uitstekend bedrijf.
Altijd correct
Prima service, word op de hoogte gehouden wanneer het aankomt, top!
Goed.
Afspraak is afspraak