Wijnand Vermeer
Ze leveren gewoon super spullen
- Welke soort product heeft u besteld? (Steakbox/BBQ/Gourmet)
- Buikspek en procureur
- Sterke punten:
- Alles is geleverd zoals is gezegd
Bestelling is goed verlopen
Kwaliteit en service is top
Goed contact
Snelle levering, regeert snel op vragen of opmerkingen. Helaas kruidenpotje gesneuveld in verpakking. Maar daar contact over gehad en word bij volgende bestelling gecorrigeerd.
Meerdere keren een bestelling gedaan en altijd tot in de puntjes goed geregeld!
In 1 woord geweldig
Goele levering
goed
Was uitstekend verzorgheel netjes verpakt
was zeer goed
Prima bedrijf
Super, zelfs na ik bestelling had geplaatst was een extra bestelling toevoegen aan de andere super simpel!!
BBQthuisbezorgd verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BBQthuisbezorgd heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestelling is goed verlopen
Kwaliteit en service is top
Goed contact
Meerdere keren een bestelling gedaan en altijd tot in de puntjes goed geregeld!
In 1 woord geweldig
Goele levering