Erik Smallegange
- Verbeterpunten of tips
- Graag uitbreiden naar regio Rotterdam :-)
- Sterke punten
- Dat we totaal ontzorgd zijn, tm de vuiler vaat aan toe.
- Product of service:
- BbQ pakketten
Super
Makkelijk reserveren. Goed materiaal. Lekker vlees, vis en bijgerechten!
Mooie kwaliteit goede service,
Goede service, heldere communicatie en vooral erg lekker
Super en gewoon lekker!
Heel fijn snelle service
Positief
Prima BBQ, alles volgens afspraak en lekker! Ook makkelijk contact te krijgen bij vragen.
Heerlijke barbecue
Goed geregeld. 1 bak spare ribs vergeten maar die kwamen ze na een telefoontje alsnog netjes brengen. Het vlees en de salades waren erg lekker. Dat ze alles kwamen ophalen na de bbq gaf rust.
Zoals altijd weer heerlijk gegeten
Goede ervaring - makkelijk contact leggen- levering en ophalen ideaal
Positief
BBQenzo.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BBQenzo.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Makkelijk reserveren. Goed materiaal. Lekker vlees, vis en bijgerechten!
Mooie kwaliteit goede service,
Goede service, heldere communicatie en vooral erg lekker