herman rijken
- geen
- Product of service:
- verzorgde BBQ
Iedereen vond het lekker en kwamen niets te kort
Geheel verlopen volgens afspraak!
Top geregeld
Top
We hebben bij Bbqenzo een bbq voor ons familie weekend besteld. Dit is zeer goed bevallen!
Goede partij om je bbq te laten verzorgen
Gewoon Top
Super bedrijf!
al aangegeven
Alles was perfect behalve de biefstuk, daar zaten overal pezen in, niet te eten dus.
Heerlijke bbq
Fijne ervaring, duidelijk, levering op tijd.
Alles tot op de puntjes geregeld, zeer goed vlees en salades.
BBQenzo.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BBQenzo.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Iedereen vond het lekker en kwamen niets te kort
Geheel verlopen volgens afspraak!
Top geregeld
Top
Goede partij om je bbq te laten verzorgen
Gewoon Top
Super bedrijf!
al aangegeven
Heerlijke bbq
Fijne ervaring, duidelijk, levering op tijd.
Alles tot op de puntjes geregeld, zeer goed vlees en salades.
BBQenzo.nl heeft de volgende resultaten bereikt: