De groene long
- Communicatie. Duidelijk en efficiënt
- Product of service:
- Bbq classic
Prima verzorgd.
Perfect geregeld en verzorgde bbq incl drank voor 30p ook service na dat bleek dat bbq maar half werkte, er werdt direct een 2e geregeld
Alles op tijd en heel goed geregeld
Voor 25 pers. BBQ met extra uitgebreid, prima geregeld goed vlees en mooie salades en sausen, het was echt lekker.
Ik heb goede ervaring,gehad BBQ was helemaal top,vandaar een 2de en 3dex bestellen
We hebben er al een paar keer besteld en altijd was het helemaal prima .
positief en negatief
Top
Zijn heel tevreden !!
Perfect
Primabad
Heerlijk eten. Konden we 2 dagen van eten
Afspraken worden nagekomen, bestelling klopt, vriendelijke bezorgers
Alles goed geregeld
BBQenzo.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BBQenzo.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima verzorgd.
Alles op tijd en heel goed geregeld
We hebben er al een paar keer besteld en altijd was het helemaal prima .
positief en negatief
Top